Yeni Hayat dizisinde başrol Melisa Aslı Pamuk oldu

Yeni Hayat dizisi için hazırlıklar devam ederken flaş bir gelişme yaşandı. Daha önce Dilan Çiçek Deniz ve Elçin Sangu'nun kadın başrol için isimleri geçmişti ancak rolü Melisa Aslı Pamuk kaptı. İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Yeni Hayat dizisinde başrol Melisa Aslı Pamuk oldu

Tv 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Usta televizyoncu Ömer Özgüner ile Ümmü Burhan'lı Karga Seven Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği yerli bodyguard dizisi 'Yeni Hayat'ın başrol kadın yıldızı belli oldu.

Dizide Serkan Çayoğlu'nun partneri Yasemin rolü Melisa Aslı Pamuk'un oldu. Rol için Elçin Sangu ve Dilan Çiçek Deniz ile de görüşülmüştü.

Başak Soysal ve Cem yöneteceği diziyi başarılı kalem Elif Usman yazıyor. Kanal D için hazırlanan dizinin kadrosunda yeteneğiyle kendisine hayran bırakan çocuk yıldız Nisa Sofiya Aksongur da yer alıyor. 

Melisa Aslı Pamuk kimdir?

Melisa Aslı Pamuk, 14.04.1992 tarihinde Hollanda'nın Harleem kentinde dünyaya gelmiştir. 2011 yılında Miss Turkey'de birinci olan Pamuk, tacı takmanın mutluluğunu yaşamıştır. 2011 yılında Türkiye'yi Brezilya'da temsil etme hakkını elde eden güzel isim, 2009 yılında da Best Model of Turkey adlı yarışmada Umut/Gelecek Vaat Eden Model ünvanını elde etmiştir.

Yeni Hayat dizisinde başrol Melisa Aslı Pamuk oldu - Resim : 3
Melisa Aslı Pamuk

İyi seviyede Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilen Pamuk, Hollanda'da Amsterdam Üniversitesi'nde Psikoloji eğitimine başlamıştır ancak Miss Turkey kariyeri için okulunu dondurmuştur.

1,76 cm boyunda olan Melisa Aslı Pamuk, modelliğe 14 yaşında başlamıştır.

Pamuk, henüz on üç yaşında iken, 2004 yılında yönetmenliğini Tamara Miranda'nın yaptığı ve Hollanda'da yayınlanan Dat zit wel snor adlı kısa filmde başrolde Hayal adlı karakteri canlandırmıştır. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde "Temel Oyunculuk" dersleri almıştır. Türkiye deki oyunculuk kariyeri ise ilk olarak bir gsm reklamında oynamasıyla başlamış.Daha sonra 3. sezonunda olan Yer Gök Aşk adlı diziye diğer başrollerin diziden ayrılması üzerine başrol olarak geçmiştir. Aynı yıl G.D.O. KaraKedi adlı ilk sinema filminde yer almıştır.

  • 2015 - Kara Sevda (Asu) (TV Dizisi)
  • 2014 - Ulan İstanbul (Zeynep) (TV Dizisi)
  • 2014 - Her Sevda Bir Veda (Azade) (TV Dizisi)
  • 2014 - Kurt Seyit ve Şura (Ayşe) (TV Dizisi)
  • 2012 - G.D.O. Karakedi (Elmas) (Sinema Filmi)
  • 2012 - 2013 - Yer Gök Aşk (TV Dizisi)
  • 2004 - Dat zit wel snor (Sinema Filmi)
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin