Yeni gelmedi geri geldi. Anthony Nwakaeme iki yıllık sözleşmeyle Süper Lig'i yeniden sallamaya geliyor

Trabzonspor'un 38 yıl sonra kazandığı şampiyonlukta Abdullah Avcı'nın en büyük kozu olan Anthony Nwakaeme yeniden bordo-mavili ekibe dönmeye hazırlanıyor. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Abdullah Avcı'nın da çok istediği Anthony Nwakaeme ile görüştüklerini doğruladı.

Yeni gelmedi geri geldi. Anthony Nwakaeme iki yıllık sözleşmeyle Süper Lig'i yeniden sallamaya geliyor

Abdullah Avcı'nın gelişiyle çıkış yakalayan Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan'ın Anthony Nwakaeme açıklaması bordo-mavili taraftarlarda büyük heyecan yarattı.

İddialı bir kadro oluşturan ve Fenerbahçe galibiyetinin ardından takıma ivme kazandırarak yıldız eklemeye devam etmek isteyen Ertuğrul Doğan, Al-Fayha'da forma giyen 34 yaşındaki Anthony Nwakaeme ile görüştüklerini doğruladı.

Ertuğrul Doğan, Abdullah Avcı'nın takımda çok görmek istediği Anthony Nwakaeme hakkında, ''Bu sezon sonunda oturup konuşacağız. Gelecek sezon yeniden aramızda olabilir'' ifadelerini kullandı. Edinilen bilgilere göre Anthony Nwakaeme'nin, Trabzonspor ile iki senelik sözleşme imzalaması bekleniyor.

Türkiye'ye transfer olduğu günden itibaren büyük ses getiren Anthony Nwakaeme, Trabzonspor'un şampiyonluğa uzandığı 2021-2022 sezonunda 13 gol ve 10 asistle taraftarın sevgilisi olmuştu. Anthony Nwakaeme, Trabzonspor'da ayrıca 1 lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 1 Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin