Yeni diziye 'anne' rolüyle katıldı!

Oyuncu Hatice Aslan, Show TV'de ekrana gelmeye hazırlanan diziye dahil oldu.

Google Haberlere Abone ol
Yeni diziye 'anne' rolüyle katıldı!

Son olarak 'Ayrılsak Da Beraberiz' dizisinde yer alan oyuncu Hatice Aslan, 'Mayıs Kraliçesi'nin kadrosuna dahil oldu. Aslan, dizide Yağmur Tanrısevsin'in hayat verdiği kaynak işçisi Nehir'in annesini canlandıracak.



ANNE-KIZI CANLANDIRACAKLAR



Aslan, dizide Yağmur Tanrısevsin'in hayat verdiği kaynak işçisi Nehir'in öz annesi Asu'yu canlandıracak. Öz kızını öldü bilen Asu ile öz annesini başka bir kadın sanan Nehir'in hüzün dolu hikayesi izleyiciyle buluşacak.



Yeni diziye 'anne' rolüyle katıldı!



ASU’YU ÇOK SEVDİM



Yeni dizisi için bir hayli heyecanlı olduğunu belirten usta oyuncu "'Mayıs Kraliçesi' tam da evin tahtına kurulup nefessiz seyredilecek harika bir dizi. Her bölümü dolu dolu bir senaryo, rollerinin hakkını veren oyuncu arkadaşlarım, öngörüsüne cok güvendiğim sağlam bir yapımcı, hayranlık uyandıran bir reji ve set ekibi. Titreşimleri içine, ruhuna işleyen müzikler. Daha ne istenir. Heyecanla ve merakla seyretmek için günleri saymaya başladım bile. Yolumuz açık, şansımız bol olsun. Asu'yu ben çok sevdim. Siz de çok sever; ona evinizi, ekranını açarsınız inşallah" dedi.



Yeni diziye 'anne' rolüyle katıldı! - Resim : 2



Yapımcılığını Birol Güven'in yönetmenliğini ise Korhan Bozkurt'un üstlendiği 'Mayıs Kraliçesi'nin önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak. 'Mayıs Kraliçesi' Ekim ayında Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin