Yeni dizi izleyiciyle buluştu, oyuncular açıkhava sinemasında izledi

'Otel Divane' dizisi dün akşam ekran yolculuğa başladı.

Google Haberlere Abone ol
Yeni dizi izleyiciyle buluştu, oyuncular açıkhava sinemasında izledi

Başrollerinde Emre Altuğ, Volkan Severcan, Nefise Karatay, Ayça Abana ve Cem Kılıç ile birlikte Haldun Boysan, Esra Sönmezer, Birsu Demir, Burak Alkaş, Sümeyra Koç, Cenk Acarlar, Gökhan Yıkılkan ve Yılmaz Gruda gibi iddialı isimleri ağırlayan ‘Otel Divane’ seyirciyle buluştu.



Dizi ekibi ilk bölümü, açıkhava sineması şeklinde izledi. Dizinin çekildiği tarihi Bilezikçi Çiftliği’nin bahçesine kurulan ekranda tüm ekip şık bir akşam atmosferinde diziyi izledi.



Uzun zamandır ön hazırlıkları devam eden ve yaklaşık bir aydır da çekimleri süren dizinin ilk bölümünde tüm ekipte tatlı bir heyecan vardı. Ekip, ilk bölümü kahkahalar eşliğinde izlerken, prodüksiyon ekibinin bir kısmı da mekanın içinde gece çekilecek sahneleri hazırladı.



SETE ARA YOK! YAYININ ARDINDAN MOTOR DENDİ



Dizinin ilk bölümü biter bitmez çekime yeniden başlandı. Ekip, bayram tatili öncesi stoklarını hazırlamak için ilk bölümün yanın gecesinde sabahın ilk ışıklarına kadar çalışmaya devam etti.



En son ‘Pis Yedili’ dizisinin yönetmen koltuğuna oturan Kartal Çidamlı, izleyiciyi yeşilçam dönemini andıran, sıcak bir absurd komediyle buluşturduklarını belirterek, 'sete motor' dedi.



Dizinin konusuna gelince: İyilik emsali Ruhi Divane’nin(Volkan Severcan) babasından yadigar hastanesini maddi sebepler ve bir de üçkağıtçı kardeşi Fikri Divane’nin(Emre Altuğ) ısrarı sonucu otele çevirmesi ile deli bir eğlence başlıyor.



"'Otel Divane' oyuncuları ilk bölümü birlikte izledi" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin