Yeni dizi Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman başlıyor? Evlilik Hakkında Her Şey konusu ve oyuncuları

FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, konusu ile merak uyandırdı. Başarılı oyunculara ev sahipliği yapan dizinin başrollerinde ökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Tülin Ece Güneş ve Gökçe Eyüboğlu yer alıyor. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan otururken, dizinin senaryosunu ise Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ kaleme alıyor. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman başlıyor?

Google Haberlere Abone ol
Yeni dizi Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman başlıyor? Evlilik Hakkında Her Şey konusu ve oyuncuları

İlgi çekici konusu ve karakteriyle izleyici karşısına gelecek olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, yayınlanan fragmanı ile merak uyandırdı. Başrollerinde başarılı kadın oyuncuların yer aldığı dizi, aynı aileye mensup dört kadının evlilikleri üzerine yoğunlaşıyor. Gökçe Bahadır “Azra” karakterine, Sumru Yavrucuk “Çolpan” karakterine, Tülin Ece “Güneş” karakterine ve Gökçe Eyüboğlu ise “Sanem” karakterine hayat veriyor. İşte, Evlilik Hakkında Her Şey dizisi konusu ve oyuncu kadrosu!

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yeni dizi Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman başlıyor? Evlilik Hakkında Her Şey konusu ve oyuncuları

“Evlilik Hakkında Her Şey” dizisi 21 Eylül 2021 Salı (bugün) saat 20.00’de FOX TV izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY KONUSU

Yeni dizi Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman başlıyor? Evlilik Hakkında Her Şey konusu ve oyuncuları - Resim : 2

The Split dizisinden uyarlama olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi; Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıklarının işleneceği ve bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden göreceğimiz bir dizi olarak karşımıza çıkıyor.

Dizide; Çolpan (Sumru Yavrucuk) boşanmış, Azra (Gökçe Bahadır) uzun yıllardır evli, Güneş (Tülin Ece) evlilik arifesinde ve Sanem (Gökçe Eyüboğlu) ise evlilik kavramını tümüyle reddeden karakterlerdir.

Yeni dizi Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman başlıyor? Evlilik Hakkında Her Şey konusu ve oyuncuları - Resim : 3

Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla “Evlilik Hakkında Her Şey”; aile, aşk ve sadakat kavramlarını ön plana çıkarırken boşanmanın kirli düzenini gözler önüne sermekten çekinmeyen hikayeleriyle 21 Eylül’de ekrana gelecek.

 EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY FRAGMAN

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY OYUNCULARI

Yeni dizi Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman başlıyor? Evlilik Hakkında Her Şey konusu ve oyuncuları - Resim : 4

BBC yapımı, “The Split” dizisinin uyarlaması olarak ekrana gelecek “Evlilik Hakkında Her Şey”in kadrosunda; Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmil, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı ve Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin