Yeni dizi bu akşam ekran yarışına başlıyor

Show TV'nin yeni dizisi bu akşam izleyici karşısına çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
Yeni dizi bu akşam ekran yarışına başlıyor

Show TVnin yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği 'Asla Vazgeçmem' dizisi, bu akşam ilk bölümü ile Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.



Kadrosunda; Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe, Şafak Pekdemir, Ayşegül Günay, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Ümit Yesin, Hülya Gülşen Irmak, Yağızkan Dikmen ve Poyraz Bayramoğlu'nun rol aldığı dizinin yönetmenliğini de Nihat Durak yapıyor



Dizinin ilk bölümünün konusu da şöyle:



Babasının ölümüyle kimsesiz kalan Nur, İstanbul’un sayılı çiftliklerinden Kozan Çiftliği’nde çalışan halasının yanına sığınmak zorunda kalır. Kozan Çiftliği, katı kuralları ve odalarında fısıldanan büyük sırrıyla, Yiğit Kozan’ın yıkılmaz kalesidir. Nur’un çiftlik sahibi Yiğit Kozan’la tanışması ise, çiftliği altüst edecek fırtınalı günlerin habercisidir.  Nur, ilk andan beri çiftlik sakinlerinin tepkisini çekerken, Yiğit’in, anne hasreti ile kavrulan küçük oğlu Mert’le sıcacık bir yakınlık kurar. Ancak, sert mizacı ve fevri tavırlarıyla çevresine nam salmış Yiğit’le, inatçı ve dik başlı Nur’un yıldızları ilk andan beri barışmaz… Taa ki aralarındaki çekişmenin, yıldırım aşkının ta kendisi olduğunu kabullenmelerine kadar.



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin