Yeni dizi Barbaroslar ne zaman başlıyor? İşte Barbaroslar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Barbaroslar dizisi, henüz başlamadan oldukça merak edildi. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Yiğit Özşener, Ulaş tuna Aslantepe, Yetkin Dikinciler ve Pelin Akil’in yer aldığı Barbaroslar dizisinin yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca otururken, dizinin senaryosunu ise Mustafa Burak Doğu ve İbrahim Ethem Arslan kaleme aldı. Peki, yeni dizi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisi ne zaman başlıyor?

Google Haberlere Abone ol
Yeni dizi Barbaroslar ne zaman başlıyor? İşte Barbaroslar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Dizi sezonunun balamasıyla beraber pek çok yeni dizi de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bunlardan biri olan Barbaroslar dizisi ise izleyicinin en çok merak ettiği diziler arasında yer alıyor. Fragmanı ile dikkat çeken Barbaroslar dizisinin yayın tarihi ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Barbaroslar dizisi ne zaman başlıyor? Barbaroslar dizisi konusu ve oyuncuları kimler?

BARBAROSLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yeni dizi Barbaroslar ne zaman başlıyor? İşte Barbaroslar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan dizinin ilk bölümü 16 Eylül Perşembe günü yayınlanacak. TRT 1’de saat 20:00’de başlayacak olan dizi için geri sayım başladı.

BARBAROSLAR DİZİSİ KONUSU

Yeni dizi Barbaroslar ne zaman başlıyor? İşte Barbaroslar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu - Resim : 2

Midilli'den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alan dizi, Sipahi Yakup Ağa'nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas'ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatacak.

BARBAROSLAR DİZİSİ OYUNCULARI

Yeni dizi Barbaroslar ne zaman başlıyor? İşte Barbaroslar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu - Resim : 3

Yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca'nın üstlendiği, senaryosunu Mustafa Burak Doğu ve Ethem Arslan'ın yazdığı dizinin başrollerinde ise;

  • Engin Altan Düzyatan
  • Ulaş Tuna Astepe
  • Yiğit Özşener
  • Yetkin Dikinciler
  • Pelin Akil Altan
  • Caner Topçu
  • İsmail Filiz
  • Gülcan Arslan
  • Devrim Evin
  • Melis Babadağ
  • Bahadır Yenişehirlioğlu yer alıyor.

BARBAROSLAR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Yeni dizi Barbaroslar ne zaman başlıyor? İşte Barbaroslar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu - Resim : 4

Oruç Reis ve Hızır Reis’in hem hayatlarını hem de katılmış oldukları savaşları konu alan Barbaroslar dizisinin çekimleri İstanbul/Beykoz’da gerçekleşti.

Beykoz Kundura Fabrikası’nda çekilen Barbaroslar dizisi için fabrikada ufak değişiklikler de yapıldı.

Barbaros dizisinde gemilerin yapıldığı mekanın çekimleri de İstanbul Beykoz’da bulunan Kundura fabrikasında ve Riva’da gerçekleştirildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin