Yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Survivor 2020’ye ilk kim veda edecek?

Survivor yeni bölüm fragmanı eleme gecesi heyecanının yaşanacağı programda bir ismin programa veda edeceğini gösterdi. İlk konseyde yapılan oylamada en çok oyu alan isim Fatma olmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Survivor 2020’ye ilk kim veda edecek?

Survivor yeni bölüm fragmanı eleme gecesi heyecanının yaşanacağı programda bir ismin programa veda edeceğini gösterdi. İlk konseyde yapılan oylamada en çok oyu alan isim Fatma olmuştu. Peki, Survivor 2020’den ilk kim elenecek ve Fatma’nın elemedeki rakipleri kimler olacak?

Survivor fragman videosu hem ünlüler hem de gönüllüler takımı ile ilgili önemli gelişmelerin yaşanacağını gösterdi. İşte eleme adayları ile ilgili bilgiler ve Acun Ilıcalı’nın konseyde yaptığı o açıklamalar…

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

İlk ada konseyinde en fazla oyu alan isim Fatma olarak açıklandı. Fatma’nın rakipleri ise akşam saatlerinde belli olacak. Seyircilerin verdiği oylarla en yüksek oyu alan iki yarışmacı elenmesi için potaya birer isim gönderecek. Fatma ve adı söylenen 2 kişi arasından en az oyu alan yarışmacı ise programa veda edecek.

ÜNLÜLER TAKIMI İÇİN KÖTÜ GELİŞME

Sakatlıkların devam ettiği programda ada şartları yarışmacıları oldukça zorlayacak. Öte yandan Acun Ilıcalı ünlüler takımını ilgilendiren kötü gelişmeyi bu akşam açıklayacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin