Yeni bir televizyon kanalı yayın hayatına başlıyor!

O kanal ilk kez şifresiz olarak Türkiye'de yayın yapacak.

Google Haberlere Abone ol
Yeni bir televizyon kanalı yayın hayatına başlıyor!

 A+E Networks’ün yayın yaptığı ülkeler arasındaki ilk şifresiz kanalı olan Lifetime, 26 Nisan’da Türkiye’de yayın hayatına başlıyor. Konuyla ilgili duyuru bugün, A+E Networks Avrupa – Ortadoğu - Afrika Bölgesi Murahhas Üyesi Dean Possenniskie ve MCD Medya Yönetim Kurulu Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya’nın ev sahipliğinde düzenlenen davetle yapıldı.



Lifetime, halen dünya çapında seçkin bir “kadın odaklı” eğlence kanalı olarak yayın yapıyor. Kanal, dönüştürücü güç ve eğlence kanalıyla kendi güçlerini bulma konusunda kadınları güçlendiren en kaliteli programları sunuyor. Lifetime, şu an dünya çapında 105 bölgede, 150 milyondan fazla haneye 11 dilde yayın yapıyor. Lifetime Türkiye, A+E Networks ile MCD Medya ortak girişimi çerçevesinde yayın yapacak.



Lifetime, yayınlandığı ülkelerdeki en başarılı global yapımlar, diziler, özel programlar ve çığır açan filmlerle dolu, bol ödüllü geniş program yelpazesiyle Türkiye pazarına girerken ayrıca, en popüler programların yerli formatları da kanalda yer alacak.

 



LİFETİME NE TÜR YAYINLAR YAPACAK?



Yeni bir televizyon kanalı yayın hayatına başlıyor!
Lifetime, orijinal programlardan sabah programlarına kadar geniş bir yelpazede yayın yapacak



Lifetime Türkiye’de sevilen spiker Özge Uzun’un sunacağı renkli bir talk show her sabah izleyicilerle buluşacak. Programda Özge Uzun ve uzman konuklar; güzellik, yemek, moda, popüler kültür, sosyal medya, sağlık, çocuk bakımı, müzik ve sinema gibi kadınların yakınlık duyduğu birçok konuyu işleyecek.



“Lifetime’ın küresel varlığını daha da güçlendirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten A+E Networks Avrupa Ortadoğu Afrika Bölgesi Murahhas Üyesi Dean Possenniske, “Lifetime, Türkiye’de şifresiz olarak sunduğumuz ilk kanalımız. Kadınlar için seçkin bir kanal sunmak adına MCD Medya ile ortak girişim yaptığımız için çok gururluyuz. Lifetime Türkiye, ayrıca A+E Networks’ün Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’ndeki stratejisini ileri taşımak için anahtar bir role sahip. Kanal sayesinde kitlesel olarak 19 milyondan fazla haneye ulaşıp şifresiz kanal reklam satış pazarını güçlendireceğiz” dedi.

 



Yeni bir televizyon kanalı yayın hayatına başlıyor! - Resim : 2MCD Medya Yönetim Kurulu Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya yaptığı açıklamada, “A+E Networks ile yaptığımız ortak girişim ile Lifetime’ı Türkiye’ye getirmekten gurur ve mutluluk duyuyorum. Diziler, senaryodan bağımsız yapımlar, filmler ve kendi yerli yapımlarımızdan oluşan harika bir yayın sunacağız. Eğlenceli ve çekici programlarla Türkiye’deki izleyicilere ilham vermeyi hedefliyoruz. Kanal, TV izleyicisi perspektifi ile endüstrideki reklamcı perspektifi arasındaki uçurumu kapatacak. Yayın akışında yer alan programlar zengin içeriklerle hazırlandı ve formatlar Türkiye’deki izleyici alışkanlıklarına uygun bir şekilde yerelleştirildi. Sabah yayınlanacak canlı program, daha çok bilgilendirici, eğlendirici ve izleyicilerle interaktif bir yapıya sahip. Lifetime Türkiye, şifresiz TV platformunda öncü ve eşsiz bir konuma sahip olacak” dedi.



Dünya çapında ve Türkiye’de tanınan iş kadını Oflaz Güvenkaya, 1992 yılından beri endüstrinin içinde bulunuyor. Çalışma hayatında birçok uluslararası kanalı bölgeye getiren Güvenkaya, Türkiye’de kendi kanallarını yönetirken film ve televizyon için içerik dağıtımı işini de yürütüyor. Kanalın İstanbul ekibini Oflaz Güvenkaya yönetecek.



ÖDÜLLÜ KANAL LİFETİME



Amerika Birleşik Devletleri’nde 1984 yılında yayına başlayan Lifetime, endüstride verilen yüzlerce ödüle sahip. Bunların arasında, Emmy Ödülleri, Altın Küre Ödülleri, Screen Actors Guild Ödülleri, Amerikan Film Enstitüsü AFI Ödülü, Directors Guild of America Ödülleri, Humanitas Ödülü, NAACP Image Ödülleri, Halkın Seçimi Ödülleri ve Eleştirmenlerin Seçimi Televizyon Ödülleri ve adaylıkları da bulunuyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin