Yeni bir suç dizisi ekranda

Başrolünde Cobie Smulders’ın yer aldığı “Stumptown” Türkçe dublajlı ya da orijinal dilinde Türkçe alt yazı seçeneği ile ilk sezonuyla izleyiciyle buluşmaya başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Yeni bir suç dizisi ekranda

Başrolünde Cobie Smulders’ın yer aldığıStumptown Türkçe dublajlı ya da orijinal dilinde Türkçe alt yazı seçeneği ile ilk sezonuyla 7 Haziran Pazar gününden itibaren her pazar saat 20.30’da FOXCRIME ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Başrolünde “How I Met Your Mother”ın yıldızı Cobie Smulders’ın yer aldığı ve Greg Rucka'nın aynı isimli çizgi romanından uyarlanan Stumptown, eski bir ordu çalışanı olan Dex Parios'un maceralarını konu alıyor. Sorunlu bir geçmişe sahip olan Dex Parios, ordu görevinin ardından doğup büyüdüğü şehre geri dönerek hayatına yeni bir sayfa açıyor. Sabit bir iş bulmakta ve uyum sağlamakta zorlanan Dex, zamanını çevresindeki insanların problemlerini çözmekle geçiriyor.

“Stumptown” Türkçe dublajlı ya da orijinal dilinde Türkçe alt yazı seçeneği ile ilk sezonuyla 7 Haziran Pazar gününden itibaren her pazar saat 20.30’da FOXCRIME’da ekrana gelecek.

FOXCRIME, D-Smart, KabloTV, Tivibu, TV+ ve Vodafone TVplatformlarından izlenebiliyor.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin