Yeni bir şarkı yarışması başlıyor. Yarışmada hangi ünlü isimler yer alacak?

Sina Koloğlu, yakın zamanda ekrana gelmesi planlanan yarışmayı bugünkü köşesine taşıdı.

Google Haberlere Abone ol
Yeni bir şarkı yarışması başlıyor. Yarışmada hangi ünlü isimler yer alacak?

Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu, atv'de Eylül'ün üçüncü haftası başlaması planlanan yeni ses yarışması 'Veliaht'ı bugünkü köşesine taşıdı. İşte, Koloğlu'nun o yazısı:



"YENİ BİR ŞARKI YARIŞMASI ’VELİAHT’ GELİYOR



ATV’de eylülün üçüncü haftası yeni bir şarkı yarışması başlayacak; “Veliaht”. 8 ünlü ve onların veliahtları yarışacak...

Programın kendine özgü olan tarafı, bu ünlü isimlerin hem jüri üyesi hem de yarışmacı olmaları. Bu konuda epey dedikodu çıkabilir. “Sen iyi söylemedin, zaten sesin yok” suçlamaları manşetlere yansıyabilir! Veliahtlarıyla birlikte söyleyecekler, onlara müzik koçluğu yapacaklar ve jüri üyesi olacaklar.



Listede kimler var?

Liste netleşmedi ama birçok isme teklif götürüldü. Kibariye, Rafet El Roman, Yıldız Tilbe, Ümit Besen, Burak Kut, Aşkın Nur Yengi, Coşkun Sabah, Çelik, İzel, Doğuş, Emel Müftüoğlu, Yaşar, Kubat, Ferda Anıl Yarkın, Göksel, Niran Ünsal...

Birinci olan velihaltıyla bir “single” yapacak. Albüm gerçekçi olmuyordu, bu daha doğru bir ödül. Tabii bir de para ödülü var.

Peki bu yarışma tutar mı? Ekibe ve onların “izlenme oranlarına” bağlı. Ama Kibariye, Yıldız Tilbe bence bu ekipte mutlaka olmalı.

Bu arada belirteyim, bu format yerli. İzzet Pinto’ nun imzasını taşıyor. Yapım piyasanın yeni bir şirketine ait.



Show TV’den ayrıldılar

Aslında kurucuları bu piyasanın hayli eski isimlerinden. Show TV’nin iç yapımlarını çok uzun yıllar ayakta tutan iki isim; Caner Erdem ve     Haluk Şirin. Kurdukları şirketin adı da Production House..."



Köşe yazısının tamamını okumak için tıklayınız. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin