Yeni bir mahalle dizisi başlıyor. Kapılarını basına açan 'Gönül Hırsızı'ndan detaylar belli oldu!

Kasım ayında izleyicileriyle buluşacak olan dizinin ekibi ve oyuncuları basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Yeni bir mahalle dizisi başlıyor. Kapılarını basına açan 'Gönül Hırsızı'ndan detaylar belli oldu!

TRT 1 ekranında yeni bir mahalle dizisi başlıyor. Kasım ayı içinde ilk bölümüyle izleyicileriyle buluşacak olan 'Gönül Hırsızı' ekibi, oyuncuları ve basın mensupları dizinin Üsküdar Selimiye’deki setinde düzenlenen brunch'ta bir araya geldi. Sohbette, dizi basın mensuplarına tanıtıldı.

 

Dizinin hem oyuncularından hem de senaristlerinden olan mizahçı Hasan Kaçan, basın mensuplarına 'Gönül Hırsızı' dizisini "Kimi zaman hüzünlü, kimi zaman neşeli, çoğu zaman da gülerek ve eğlenerek izleyeceğimiz bir duygusal komedi" olarak tanıttı. Dizinin 'esas oğlanı' 'Gönül Hırsızı' Tarık’ı canlandıran Cem Kılıç ise karakterini "Kalp kırmıyor, kalp çalıyor" diye anlattı. Başroldeki bir diğer oyuncu Tuğçe Kazaz ise, 'Hasan Kaçan Mektebi'nde okumak istediği için bu dizide yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

  

Başrolleri Hasan Kaçan, Tuğçe Kazaz ve Cem Kılıç’ın paylaştığı “Gönül Hırsızı”nda Nurcan Eren, Fatih Kaçan, İpek Tenolcay, Mehtap Bayri, Esin Civangil, Birsen Dürülü, Özge Sezince, Mesut Can Tomay gibi isimler de yer alıyor.



Yapımını Tekden Film'in üstlendiği, yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın, yönetmenliğini ise Ayhan Özen'in yaptığı dizinin hikayesi şu şekilde:

 

"Boşanmış bir ailenin büyük oğlu olan Tarık (Cem Kılıç) ve kardeşi Necdet (Mesut Can Tomay), anneleri Neriman’la (Nurcan Eren) aynı çatı altında tembel bir 'bekâr aile' hayatı sürmektedirler. Tarık, büyük aşkı Hülya'nın (Tuğçe Kazaz) onu terk etmesiyle yaşadığı bu tatlı rüyadan uyanmak zorunda kalır. Bu ayrılık yüzünden Tarık ve en az onun kadar tembel arkadaşları, hayatın gerçek yüzü ile karşı karşıya gelirken onlara ağabeylik yapan ve koruyup kollayan Nadir (Hasan Kaçan), hikayeleriyle onları hayata hazırlayacaktır."

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin