Yeni bir kanal yayına başlıyor

Digiturk platformunda yayın yapan Turkmax'ın yeni kanalı ekran macerasına başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Yeni bir kanal yayına başlıyor

Digiturk 21. Kanalda yayın yapan Turkmax, 3 Şubat’tan itibaren 'Turkmax Gurme' adıyla şeflerini, yerel ve dünya mutfağının birbirinden ilginç tatlarını izleyicilerle buluşturacak.



Digiturk açıklamasına göre Turkmax Gurme'de mutfak ve yemek kültürü alanında tanınmış uzmanların ve popüler yüzlerin sunumuyla ekrana gelecek programlarla izleyiciler 7 gün 24 saat canlı bir içerik bulma imkanına sahip olacak. 3 Şubat 2014'ten itibaren yayında olacak Turkmax Gurme'de, 'The Dr. Oz Show', 'Sedef'le Doğal Lezzetler', Arda Türkmen gibi isim ve programların yanı sıra Maria Ekmekçioğlu, Kürşat Başar, Nilay Örnek, Anıl İlter, Jess Molho, Eyüp Kemal Sevinç gibi alanında uzman isimlerin sunduğu yeni programlar da izleyici karşısına çıkacak.



Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkmax Gurme Genel Müdürü Petek Kardaş, Digiturk’ün ilgi alanlarına yönelik özel içerik sunma stratejisi doğrultusunda yeni bir kanalı Turkmax Gurme adıyla hayata geçirdiklerini belirtti. Turkmax Gurme'nin yeni bir tematik kanal olduğunun altını çizen Kardaş, şunları kaydetti:



"Turkmax Gurme ile yemek kültürü ve mutfak sanatlarına ilgi duyan izleyicilere hitap eden yepyeni ve özel bir kanal sunuyoruz. İzleyicilerin farklı ilgi alanlarına hitap eden özel temalı kanallar üretme stratejimizin bir adımı olarak bu yeni kanalı hayata geçirdik. Türk insanı farklı tatlara ve aşçılığa son derece düşkün. Her yaş grubundan hem kadın hem de erkek izleyicilerin, ilginç tariflere ve pişirme yöntemlerine ciddi şekilde ilgi gösterdiği ve bu tür içerikleri merakla takip ettiği bir dönemdeyiz. Bu çerçevede Türkiye’nin en çok sevilen ve izlenen aşçılarını bu yeni kanalımızda bir araya getirdik. İzleyicilerimiz Turkmax Gurme’de, Türkiye’nin alanında dünya çapında şöhrete kavuşmuş, sevilen şeflerinin sunumuyla keyif alacakları bir içerik bulabilecek." 



Turkmax Gurme 3 Şubat’tan itibaren Digiturk 21. Kanalda yayında olacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin