Yeni bir kanal yayına başladı

Da Vinci Learning, TTNET Tivibu Platformu’nda yayın hayatına internet üzerinden de başladı.

Google Haberlere Abone ol
Yeni bir kanal yayına başladı

Da Vinci Learning, çocuklar başta olmak üzere her yaşa yönelik hazırlanan farklı eğitim seviyelerindeki bilim ve eğlence programlarını “Pasif TV İzlemeye Hayır!” misyonu ile yayınlanıyor. 



Da Vinci Learning kanalı Türkiye Temsilcisi Banu Canözkan, "Da Vinci Learning Kanalı olarak insanoğlunun bilgiye, meraka ve yeni şeyler keşfetmeye olan ilgisini artırmayı hedefliyoruz. Bu misyonumuzu eğlenceli, düşündürücü ve eğitici bilgilere/programlara kolay erişim sağlayarak ve izleyiciler için uygun bir multi-medya ortamı sunarak gerçekleştiriyoruz. Amacımız ailelerin çocuklarına güvenle ve gelişimleri için en eğitici katkıyı sağlayacak öğrenme ortamını hem televizyon hem internet gibi birçok farklı platformda sunmaktır. D-Smart 122. Kanal ve Teledünya 203. Kanal’dan ailelerin beğenisiyle büyük bir ivme kazanarak devam eden yayınımızın, Mayıs ayı itibari ile TTNET Tivibu platformu izleyicileri ile de buluştuğu için çok mutluyuz" dedi.



Çocuk ve belgesel kanallarının içeriklerini birleştirerek, uzmanlar tarafından hazırlanmış yeni bir formatta eğitim sunan Da Vinci Learning kanalı 24 saat yayın yapıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin