Yeni bir kanal yayın hayatına başlıyor

Gerçek insan hikayelerine yer verecek kanal Pazar günü yayında.

Google Haberlere Abone ol
Yeni bir kanal yayın hayatına başlıyor

2 Şubat'ta yayına başlayacak National Geographic Channels International'ın (NGCI) Nat Geo People kanalı, tüm dünyadan gerçek insan öykülerini kurgu olmadan izleyiciye sunacak. 



Günlük yaşamlarıyla şaşırtan ve yankı uyandıran insanların duygusal ve deneyimsel yolculukları Nat Geo People'da ekrana gelecek.



Nat Geo People, şu anda yayın yapmakta olan Nat Geo Adventure'ın yerine geçiyor. Kanal, Türkiye'de Tivibu ve Teledünya üzerinden HD olarak yayın yapacak. Nat Geo People'da dünyanın her yerinden etkileyici birey ve alt kültürlerin konu edildiği 'Talihsiz Yolculuklar', 'Küçüklerin Dünyası', 'İnanılmaz Hobiler', 'Rehin Kalanlar', 'Kimlik Arayışı', 'Tatlı Hayat', 'Çok Eşliler' isimli programlar yayınlanacak.



NGCI'ın Başkan Yardımcısı Hamish Mykura kanalla ilgili olarak "Nat Geo People, izleyicilere gerçek insanların duygusal ve eğlenceli hikayelerini anlatıyor. Kurgulu programların aksine kurgusuz ve gerçek hayatın içinden öykülere yer veriyor. İzleyicileri ilginç alt kültürlere ve heyecan dolu maceralara götürecek olan dikkat çekici karakterler üzerine odaklanıyoruz. Nat Geo izleyicileri, insanlar ve kültürler hakkında programlar izlemeyi seviyor ve biz de bu hikayelerin bir evi olsun istedik" diye konuştu.






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin