Yeni bir gazete yayın hayatına başladı

Genel yayın yönetmenliğini Mesut Erkuş'un yaptığı İlk Haber gazetesi, okurla buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Yeni bir gazete yayın hayatına başladı

Ankara'nın Sincan ve Etimesgut ilçesinde sahibi ve genel yayın yönetmenliğini Mesut Erkuş'un yaptığı İlk Haber gazetesi yayın hayatına başladı. 



Haftalık olarak yayınlanan gazetenin ilçelerin sesi olacağını söyleyen Erkuş,"Doğru ve objektif bir haber politikasıyla Sincan ve Etimesgut'un halkına kaliteli bir yayın hizmeti vermek istiyoruz. Destek veren tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Halkın sorunlarını gündeme getirip çözüm için yetkili mercileri uyaracağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın" şeklinde konuştu. 



Mesut Erkuş, şöyle devam etti: "Uzun süredir üzerinde çalıştığımız gazetemizin ilk sayısını sizlerle buluşturduk. Heyecanımız çok fazla. Gazetemizi elinize aldığınızda bırakmak zor gelirse, başarmışız demektir. Zor iştir gazete çıkarmak. Reklam peşinde koşturmak, tasarım için uğraş vermek, haberleri toparlamak. Haftalık çıkarsak da son iki güne sığdırmaya çabalarız her bir şeyi. İsteriz ki en sıcak haberler ile okuyucuyu selamlayalım. Bu doğrultuda ilk sayımızı okuyucularımızla buluşturduk. Adamın adamı olmadan, haberi ulaştırma çabamızla yorulmayı, ter akıtmayı hedeflesek de ayakta kalmamızın tek çaresi olan reklam olduğu gerçeğini göz ardı edemeyiz. Bizlerin yanında olacağına ve emeklerimize sahip çıkacağına inandığımız halkımıza şimdiden teşekkür ediyoruz. Umarım Allah utandırmaz. Şimdiden tüm okuyucularımıza hoş geldiniz diyoruz." Cihan


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin