Yeni bir ekonomi haber kanalı geliyor! Yönetimde kimler var?

Son dönemde ekonomi dünyasında çok konuşulan kripto paralara özel TV kanalı kuruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Yeni bir ekonomi haber kanalı geliyor! Yönetimde kimler var?

Bir çok televizyon kanalının kuruluşu ve hizmete girişinde rol alan Nuri Çolakoğlu, NTV ve Star TV'nin kurucularından olan ünlü ekran yüzü Celal Pir ve Doğan Medya Grubu'nda finans yöneticiliği yapmış Ali Eşelioğlu tarafından yayına hazırlanan kanalın ismi Coin News Channel.



Yeni bir ekonomi haber kanalı geliyor! Yönetimde kimler var?



7 gün 24 saat İngilizce yayın



Coin News Channel, 7 gün 24 saat boyunca, İngilizce yayın yapacak. Uydu, kablo, internet ve benzer bütün platformlardan izleyicisine ulaşacak ve dijital para piyasasının nabzını tutacak, kripto paralar hakkındaki son dakika haberlerini  hızlı bir şekilde duyuracak. Doğru kaynaklardan haberler elde ederek kripto para yatırımcılarını kaynağı ve doğruluğu bilinmeyen dedikodu haberlerden koruyacak.



Haber Merkezi Londra'da



Londra’daki  haber merkezinden tüm dünyaya canlı yayın yapacak olan Coin News Channel ekranlarında, dijital para ekonomisini iyi bilen uzmanlar, analistler, ekonomistler, akademisyenler güncel ve doğru bilgileri aktaracak, gelişmeleri yorumlayacak. New York, Frankfurt, Paris, Moskova, Shanghai, Singapur, ve Tokyo’daki haber ekipleri gelişmeleri aktaracak.



Yeni bir ekonomi haber kanalı geliyor! Yönetimde kimler var? - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin