Yeni başlayan dizi sosyal medyayı salladı, oyuncular diziyi birlikte izledi

İlk bölümüyle gün birincisi olan dizi sosyal medyada da çok konuşuldu.

Google Haberlere Abone ol
Yeni başlayan dizi sosyal medyayı salladı, oyuncular diziyi birlikte izledi

Dün akşam Fox TV'de ilk bölümüyle ekranlara gelen "Fatih Harbiye" ilk bölümüyle 3.68 rating alarak Total'de birinci oldu. Yayını sırasında sosyal medyada da büyük ilgi uyandıran "Fatih Harbiye" twitterda trend topic oldu.



Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Pınar Dikici, Itır Esen, Özgürcan Çevik, Uğur Demirpehlivan, Seda Türkmen ve Ebru Şam’ın yer aldığı dizinin ilk bölümünü oyuncular ve set ekibi birlikte izledi.



Dizide "Neriman" karakterini canlandıran genç oyuncu Neslihan Atagül, “Çok mutluyum ve çok heyecanlıyım, hala onun şokundayım ilk tepkiler çok olumlu. O yüzden sevincim ikiye katlandı” dedi.



Dizide Şinasi karakterini canlandıran Yunus Emre Yıldırımer de “İyi bir şey ortaya çıkacağını biliyordum ama bu kadar beklemiyordum herkesin emeğine sağlık, bizler oyuncuyuz çıkıp oynuyoruz ama bu işin arkasında büyük bir ekip var. Sağ olsunlar var olsunlar. Bundan sonra bizi seyircilerimiz taşıyacaklar, artık insiyatif onlarda” açıklamasını yaptı.



Kadir Doğulu ise güzel bir işe imza attıkları için çok mutlu olduklarını belirterek “Seyircilerin tepkisini çok merak ediyordum artık hiçbir tereddütüm kalmadı, bu gece bu salondan ratingi aldım, çok mutluyum. Ben de ekip arkadaşlarımı alkışladım asıl onların ellerine sağlık” dedi.



Sadullah Celen’in yönettiği Fatih Harbiye'nin senaryosu Hayriye Ersöz imzası taşıyor. Dizinin yapımcılığını ise "Koliba Film" üstlendi.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin