Yeni Aşk-ı Memnu'nun Beşir'i de belli oldu

Aşk-ı Memnu'nun 'Bihter' adıyla film olacağının duyurulmasının ardından kadroda şekillenmeye başladı. Aşk-ı Memnu'da Behlül ve Bihter'in yasak aşkına tanık olan 'Beşir' rolüne filmde hayat verecek isim de belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Yeni Aşk-ı Memnu'nun Beşir'i de belli oldu

Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya ve Nebahat Çehre gibi isimlerin başrolünde yer aldığı bir dönemin en çok izlenen yapımlarından olan Aşk-ı Memnu, "Bihter" adı ile film olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

AŞK-I MEMNU'NUN BEŞİR'İ BELLİ OLDU

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Bihter, Behlül, Firdevs Hanım, Nihal ve Peyker'in ardından dizide Beşir rolünü oynayacak isim de belli oldu. Filmde Beşir rolünü daha önce Çukur dizisinde oynayan Lorin Merhart oynayacak. Çukur dizisinde Kutay rolünü oynayan Merhart, aynı zamanda Oscar kısa listesine kalan Serhat Karaaslan'ın Les Criminals'in (Suçlular) başrolünde yer alıyor.

Merakla beklenen filmde Bihter'i Farah Zeynep Abdullah, Behlül'ü Boran Kuzum, Nihal'i Helin Kandemir, Firdevs Hanım'ı Hande Ataizi, Peyker'i Nezaket Erden, Matmazel'i ise Ebru Özkan oynayacak.

Yeni Aşk-ı Memnu'nun Beşir'i de belli oldu

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin