Yeni Apple Store açılışa hazır

Apple, 25 Ekim'de Türkiye'deki ikinci mağazasını da İstanbul'da açmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Yeni Apple Store açılışa hazır

Apple, İstanbul'daki ikinci mağazasını 25 Ekim sabahı saat 10.00'da Akasya AVM'de açıyor. Büyük açılış öncesi kapılarını basına açan yeni Apple Store, 125 farklı ürün çeşidiyle tüketicileri bekliyor. Al Jazeera Türk ekibi olarak açılış öncesi mağazayı gezdik. 



İstanbul'daki ikinci, Anadolu yakasındaki ilk mağaza olacak Apple Store Akasya, tüketicilere 80 Genius ile hizmet verecek. Özel eğitim alan Genius ekibinin, İspanyolca, Almanca ve Bulgarca dahil 10 farklı dili konuşabildiği belirtildi. 



Yeni mağazada iPhone, iMac, iPad ve iPod dahil olmak üzere 125 farklı ürün yer alıyor. Ürünler arasında, Apple'ın kısa süre önce tanıttığı 27 inç 5K iMac de yer alıyor. Apple Store'u ziyaret edenler, şifresiz Wi-Fi hizmetiyle ürünlerin tümünü deneme imkanı bulacak. Alınacak ürünlerin, Genius'lar tarafından kişiye özel kurulumu yapılacak. Bu işlem kapsamında, alınan ürünlere -kullanıcıların e-posta hesaplarının kurulması, iCloud senkranizasyonunun yapılması ve gerekli uygulamaların indirilmesi gibi işelmler yer alıyor. 



 



Haberin devamını okumak için tıklayınız. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin