Yeni Akit doktora şiddeti haklı gösterdi. Suriyeli hasta yakını asistan doktora saldırıp burnunu kırdı Yeni Akit doktoru hedef gösterip suçladı: Zorbalıkla kadın hekim hakkını elinden aldı

İzmir'de hamile eşini hastaneye götüren bir Suriyeli, "Karıma erkek doktor bakamaz" diyerek asistan doktora saldırıp burnunu kırdı. Yeni Akit adlı gazete ise Suriyeli hastanın eşi tarafından burnu kırılan şiddet mağduru asistan doktoru hedef gösterdi, "Burnu kırılan erkek asistan doktorun mahremiyet ihlali! Hem zorbalıkla kadın hekim hakkını elinden aldı hem şikayetçi oldu" başlığını attı.

Google Haberlere Abone ol
Yeni Akit doktora şiddeti haklı gösterdi. Suriyeli hasta yakını asistan doktora saldırıp burnunu kırdı Yeni Akit doktoru hedef gösterip suçladı: Zorbalıkla kadın hekim hakkını elinden aldı

İzmir S.B.Ü Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dehşet dolu anlar yaşandı. Kadın Hastalıkları ve Doğum biriminde görevli Asistan Dr. M. Furkan Balcı, Suriye uyruklu şahsın saldırısına uğradı. Eşinin randevusunun erkek bir doktora verildiğini öğrenen Suriye uyruklu A. K. doktor Furkan Balcı'nın burnunu kırdı.

Saldırgan, güvenliklerin koruma kalkanı içerisinde önce güvenlik odasına alındı ve ardından olay yerine gelen polis ekipleri tarafından karakola götürüldü. Hekim Birliği Sendikası tarafından iş bırakma kararı alındığını açıkladı.

Yeni Akit doktora şiddeti haklı gösterdi. Suriyeli hasta yakını asistan doktora saldırıp burnunu kırdı Yeni Akit doktoru hedef gösterip suçladı: Zorbalıkla kadın hekim hakkını elinden aldı - Resim : 2

YENİ AKİT DOKTORU HEDEF GÖSTERDİ

Yeni Akit adlı gazete ise Suriyeli bir kişi tarafından saldırıya uğrayan ve burnu kırılan şiddet mağduru asistan doktor Furkan Balcı'yı hedef gösterdi.

Habere "Burnu kırılan erkek asistan doktorun mahremiyet ihlali! Hem zorbalıkla kadın hekim hakkını elinden aldı hem şikayetçi oldu" başlığını atan Yeni Akit tarafından Twitter'da paylaşılan tweet de tepki topladı.

Gazetenin haberinde ise yine doktoru hedef alan ve adeta şiddete uğrayarak burnu kırılan doktoru suçlayıcı ifadeler kullanıldı. İşte Yeni Akit adlı gazetenin haberinden tepki çeken bölümler:

Yeni Akit doktora şiddeti haklı gösterdi. Suriyeli hasta yakını asistan doktora saldırıp burnunu kırdı Yeni Akit doktoru hedef gösterip suçladı: Zorbalıkla kadın hekim hakkını elinden aldı - Resim : 3

"Asistan Hekim Mücahit Furkan Balcı, muayene ettiği kadının kocası tarafından darbedildi. Balcı, her ne kadar mağdur rolü oynasa da olayın perde arkasında, "mahremiyet" ihlali çıktı.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Birimi'nde görevli bir kadın doktordan randevu alan anne adayı, gittiğinde Asistan Doktor Mücahit Furkan Balcı tarafından muayene edilmek istendi. Kadın hasta, erkek doktora muayene olmak istemediğini söyleyerek eşinin de muayene odasına alınmasını istedi.

Asistan hekim Balcı, "Burası kadın doğum, eşinizi alamam." dedi.

Kadın sinirlenerek odadan dışarı çıktı. Daha sonra kadının eşi asistan doktorla tartıştı. Tartışma arbedeye döndü.

Hem kadın doktor seçen kadının mahremiyetini ihlal edip hem de üste çıkarak şikayetçi olduğunu belirten Asistan Hekim Balcı şikayet dilekçesinde..."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin