Yeğenlerinin olduğu otomobile kurşun yağdırdı. Biri öldü diğeri ağır yaralı

Sultanbeyli'de otomobilde bulunan iki kardeş silahlı saldırıya uğradı. Bir kişi hayatını kaybederken saldırıyı yapan kişinin çocukların amcası olduğu öne sürüldü.

Google Haberlere Abone ol
Yeğenlerinin olduğu otomobile kurşun yağdırdı. Biri öldü diğeri ağır yaralı

Sultanbeyli'de 12.30 sıralarında Ahmet Yesevi Mahallesi, Barbaros Caddesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre İsmail Hakkı Bulut ve Resul Bulut kardeşler amcaları Kasım Bulut ile caddede bilinmeyen bir sebeple tartışma başladı.

Taraflar olayın ardından araçlarına binerek ayrıldı.

Bir süre geçtikten sonra İsmail Hakkı Bulut ve Resul Bulut otomobilleriyle bir sokağa girdi. 59 yaşındaki amcaları Kasım Bulut ise kullandığı servis minibüsüyle sokağa geldi.

YEĞENLERİNİN OLDUĞU OTOMOBİLE ATEŞ ETTİ

 Aracından inen Kasım Bulut, yeğenlerinin içinde olduğu otomobile ateş etti. Saldırıdan sonra amca olay yerinden kaçarken ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi.

Yaralanan iki kardeşe ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Sonrasında sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırıldı.

HAYATINI KAYBETTİ

30 yaşındaki İsmail Hakkı Bulut tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 28 yaşındaki Resul Bulut'un ise tedavisi devam ediyor. 

HER YERDE ARANIYOR

Kasım Bulut'un kızının ölen İsmail Hakkı Bulut ile ağır yaralı Resul Bulut'un ağabeyi ile evli olduğu ve iki aile arasında husumet bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri, bir yeğenini öldüren diğerini yaralayan Kasım Bulut'un yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin