'Yazıklar olsun' dedi ve canlı yayında gazete fırlattı!

Beyaz TV sunucusu, Bugün gazetesine tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
'Yazıklar olsun' dedi ve canlı yayında gazete fırlattı!

Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya ABD'de 3 Müslümanın öldürülmesini haber yapmayan Bugün gazetesine canlı yayında sert eleştirilerde bulundu. 



Sarıkaya, "Bugün gazetesi Müslümanlara yakın bir gazete, 3 Müslüman öldürüldü siz ünlülerin çok sevdiği yemekleri manşet yapıyorsunuz. Yazıklar olsun sizin Müslümanlığınıza" diyerek canlı yayında gazeteyi fırlattı.



'Uyan Türkiyem' sunucusu Sarıkaya sözlerine şöyle devam etti: "İktidarı seversiniz sevmezsiniz duruş çok önemlidir daha düne kadar Müslümanlıktan bahseden gazeteler, size sesleniyorum, hani Müslümanlara yakın olan gazeteler, 3 Müslüman canice katledildi sizce ne başlık atmalılar? Birinci sayfalarında bunu manşet yapmalılar değil mi? Amerika'ya tepki göstermek lazım bence biz boşuna sinirleniyoruz bizim Türkiye'deki Bugün gazetesine bakar mısınız? Bugün gazetesi Müslümanlara yakın bir gazete eğer ben yanılıyorsam özür dilerim Bugün gazetesinden ve yönetiminden" diyerek, Bugün gazetesini eline alan Sarıkaya, gazete manşetini ekrana çevirdi ve tepkisini şu sözlerle sürdürdü: 



"3 Müslüman genç öldürülüyor katlediliyor, dünya susuyor bizim Türkiye'deki medyada susuyor yazıklar olsun sizin Müslümanlığınıza eğer Müslümanlara bu kadar çok yakınım diyorsanız burada bu haberi görürdük arkadaşlar. Bugün gazetesinin yapmış olduğu yayın politikası bana çok samimi gelmiyor. Bugün gazetesini böyle atıyorum arkadaşlar."




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin