'Yazı işlerinde sahte suikast!' Star'ın eski editörü bu kez Sümeyye Erdoğan ve Fuat Avni'yi yazdı!

Murat Seçkin, 'Sümeyye Erdoğan'a suikast' ve 'Fuat Avni'yi bulduk' haberlerini deşifre etti.

Google Haberlere Abone ol
'Yazı işlerinde sahte suikast!' Star'ın eski editörü bu kez Sümeyye Erdoğan ve Fuat Avni'yi yazdı!

Star gazetesinin eski editörü Murat Seçkin, geçtiğimiz pazar günü Taraf'ta kaleme aldığı yazısında, "Kabataş" söyleşisinin sahte olduğunu açıklamıştı.



Seçkin, bugünkü yazısında ise Star'da çalıştığı dönemde gazetenin yazı işlerinde "Sümeyye Erdoğan'a suikast" ve "Fuat Avni'yi bulduk" haberlerini deşifre etti.



Yazısında, 2 MİT görevlisinin elinde dosyalarla gazeteye geldiğini belirten Seçkin, "Gazetelerin istihbarat servislerinin kapatamadığı bu büyük yarayı başka istihbarat servisleri kapatıyor" ifadelerini kullandı.



"Sonrası yine 5N+1K katliamı" diyen Murat Seçkin, "Bu sözde belgeler yazıişleri masalarında “Olur mu böyle şey. Bu saçmalık” gibi sesler yükselmesine rağmen üç gazetede birden manşetlere taşınıyor…" dedi.



İşte, Seçkin'in o yazısı:



Milli gazetecinin haber suikastı



Bir soruyla başlayalım… Bir gün odanıza iki kişi geliyor ve size “Tayyip Erdoğan’ın kızına suikast düzenlenecek. Kiralık katil hazır. Kızı ölünce Erdoğan da miting yapamayacak. Bu siyasi boşluğu CHP kapatacak ve iktidar olacak” diyor. Cevabınız ne olurdu?.. Benim cevabım hazır: Beyler çok içmiş olmalısınız…



“Peki bu olayın medyayla alakası nedir” diye soranlar olabilir. O da şu: Bu “bilgi” sıradan bir insana verilse tek tepkisi dalga geçmek olacakken, günümüz Türkiye’sinde üç gazetenin birden bu akıldışı haberi manşetine taşıması. Gelin şimdi adım adım bu sürecin nasıl işlediğine bir bakalım.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin