Yazar ve çizer kadrosunu genişletiyor

Temmuz ayında yayına başlayan Ters Dergi, kolektif katılımla yazar-çizer kadrosunu genişletiyor. Kolektif katılım’ prensibini taşıyan Ters Dergi’nin Kurucusu Behzat Taş "kapımız herkese açık" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Yazar ve çizer kadrosunu genişletiyor

Temmuz ayında yayına başlayan Ters Dergi, kolektif katılımla yazar-çizer kadrosunu genişletiyor.

Mizah dergilerinden ve medyanın farklı alanlarından birçok tanınmış ismin yer aldığı Ters Dergi'ye basında çalışmış ve çalışmakta olan pek çok editör ve çizer, yazı ve karikatürlerini gönderiyor. Bu isimlerden biri de öyküleriyle Ters Dergi’de yer alan Yasemin Saraç. “Hem okuyucusu hem yazanı olmanın keyfi tarif edilemez” diyen Yasemin Saraç, düşüncelerini şöyle dile getiriyor:

“Sanatın her dalından en güzel örnekler, en taze haberler, mizahın hem güldüreni hem düşündüreni… Hayatın içinden, benim de başıma gelebilirdi dediğim öyküler… Bunların hepsini Ters Dergi’de buldum. Okuyucu olarak beni her anlamda doyuran böyle bir dergide hikayelerimi, denemelerimi paylaşmak ise çok güzel bir tecrübe.”

Ters Dergi’nin Kurucusu Behzat Taş da nitelikli içeriği, okurla buluşturmayı amaçladıklarını belirterek, “Başta basın emekçileri olmak üzere kapımız herkese açık. Edebiyat, kültür-sanat ve yaşama dair sözü olan herkesi bekliyoruz. İletişim adresimiz editor@tersdergi.com” diyor.

Ters Dergi'de kimler var?

Çizerler: Behiç Pek, Kaan Ertem, Cemil Cahit Yavuz, Farukan Bayraktare, Zafer Temoçin, Erhan Nuhoğlu, Andaç Gürsoy, Tümer Geban, Güven Bilge, Mehmet İlhan, Hakan Bilgehan, Necmi Yalçın, Alper Ocak, Nevzat Ziylan, Yakup Karahan, Sait Oktay, Servet Gürbüz, Alpay Ocak, Mümin Durmaz, Abdülkadir Tamer, İbrahim Sarı, Mete Arif Tokmak, Ali Doğanlı, Uğur Günel, Tanerbeyabi.

Yazarlar: Mert Aydın, Serkan Ocak, Metin Fidan, Kutsi Akıllı, Dinçer Arslan, Alaaddin Kara, Kürşat Coşkun, Hakan Çelik, Faruk Karaçay, Vedat Tülek, Avni Uz, Coşkun Çelik, Mevlüt Uludağ, Emre Özbay, Fatih Göksu, Burçak Melike Akgün, İdil Görgü, Ebru Sungur, Yasemin Saraç, Özgü Elvan Yılmaz, Levent Küçük, Oğuz Turhan Balcıoğlu, Erkut Tokman, Salih Salman, Müstear Name, Anıl Yazıyor. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin