Yazar Güneş Altunkaş, Kocaeli'de okurlarıyla buluşuyor!

İlk romanı “Kapının Ardındaki Ben” ile okurlarından olumlu tepkiler alan Güneş Altunkaş, 28 Nisan Pazar günü Kocaeli Kitap Fuarı’nda kitapseverlerle buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Yazar Güneş Altunkaş, Kocaeli'de okurlarıyla buluşuyor!

Kocaelili okurlar, Günümüzde başlayıp 1955 yılının Beyoğlu’na uzanan kurgusu, kitabındaki kadın karakterlerin gücü ve kapı metaforuyla dikkat çeken “Kapının Ardındaki Ben” ve yazarı Güneş Altunkaş’la tanışmanın heyecanını yaşıyor.



İmza etkinliği 28 Nisan Pazar günü saat 14.00’da Nemesis standında gerçekleşecek.



Yazar Güneş Altunkaş, Kocaeli'de okurlarıyla buluşuyor!



Arka kapak yazısı:



O kapı, hep aynı kapı…



Yıllardır rüyamda o kapıyı görmemin bir nedeni olmalı…



Üç yıl. Zeynep’in aynı rüyayı görmesinin üzerinden neredeyse üç yıl geçmiş, kurtuldu sandığı kâbusu yeniden başlamıştı. Peki o rüyayı görmesinin, her uyandığında böbreklerinde bir ağrı hissetmesinin sebebi neydi? Zincirlerle kapatılmış ve kilit vurulmuş o kapının



bir anlamı olmalıydı…



Zeynep fotoğraf çekmek için Galata sokaklarında gezindiği bir gün hiç beklemediği bir şeyle karşılaştı. Yıllardır rüyalarına giren, rüya olmaktan çıkıp kâbusu haline gelen ve benliğini ele geçiren o kapı tam karşısındaydı. Evet, hep aynı rüyayı görmesinin sarsıcı bir nedeni vardı. Belki de bu neden yeni bir başlangıcın anahtarıydı…



Güneş Altunkaş kimdir?



Güneş Altunkaş 1984, İstanbul doğumlu. Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ile Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri eğitimi aldıktan sonra spikerlik ve sunuculuk için akademik eğitimini de tamamlayan Altunkaş, Perfore ve kamera önü spikerlikle başlayan habercilik hayatının yanı sıra birçok reklam filminde seslendirme dublaj yaptı. Uzun yıllar reklam film sektöründe genel sanat yönetmeni olarak görev alan Altunkaş, eşzamanlı olarak ulusal yazılı basında yaşama dair yazıları ve röportajlarıyla ses getirdi. Medya genel koordinatörlüğü ve film şirketlerinde yöneticilik de yapan Altunkaş, film yapımı ve satışıyla iş hayatına devam etmektedir. Kapının Ardındaki Ben, yazarın ilk romanıdır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin