Yazar Canan Öztanık Temiz’in yeni kitabı Damga çıktı!

Yazar Canan Öztanık Temiz’in yeni kitabı Damga, okurlarıyla buluştu... Damga, yazarın altıncı kitabı olma özelliğine sahip olmakla birlikte, Lora Yayınevi tarafından çıkan kitap, kitapçılarda yerini aldı.

Google Haberlere Abone ol
Yazar Canan Öztanık Temiz’in yeni kitabı Damga çıktı!

Damga, fiziksel engeline rağmen hayatından ve ideallerinden vazgeçmeyen bir doktorun gerçek bir hayat hikâyesini ele almaktadır. Fiziksel engeline bir engel gözü ile bakmayıp, bunu bir avantaja dönüştüren bir doktorun hayatı bu kitapta karşımıza çıkmaktadır.

“Mardin’de yaşayan İsmail, fiziksel engelli olarak doğmamasına rağmen sonradan yaşadığı trajik olayla hayatı bambaşka bir boyuta geçer. Meryem ve Rama hayatın onlar için hazırladığı sürprizlere ne kadar dayanıklıdırlar. Mardin’den Almanya’ya uzanan gerçek bir yaşam öyküsünün tadına varacağınız bir kitap.”

Engel dediğimiz şeyin tamamen bir yanılgıdan ibaret olduğunu, bir şeyi gerçekten istediğimizde bunu başarmanın aslında ne kadar kolay olduğunu anlatan, feyz alınacak ibretlik bir roman!

Yazar Canan Öztanık Temiz’in yeni kitabı Damga çıktı!

Canan Öztanık Temiz kimdir?

Canan Öztanık Temiz; Yazar, Öğretmen...
İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu. Mezun olduktan sonra öğretmenlik ve yazarlığa aynı anda başladı.
İlk kitabı "Git Dedim Kendime"den sonra sırasıyla "Portrenin İçindeki Gizli Hüzün", "Minval", "Sahte" ve "Sınır Tanımayan Kadınlar" adlı çok ses getiren kitabının ardından son olarak “Damga” adlı kitabını okuyucularıyla buluşturdu.
Kitaplarında genel olarak kadın karakterler ağır basmakla birlikte son kitabında bir erkek doktorun hayatını ele almıştır.
Öğretmenliği yazarlık kadar severek yapmaktadır.
Tiyatro en sevdiği sanat dalıdır.
Evli ve iki çocuk annesidir.

Etiketler Damga kitap
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin