Yaza 3 yeni yapımla giriyor

Samanyolu TV, yaz sezonunda hangi 3 yeni projeyi izleyiciyle buluşturacak?

Google Haberlere Abone ol
Yaza 3 yeni yapımla giriyor

Yeni projelerle yaz sezonu hazırlıklarına hızlı başlayan Samanyolu TV, üç yeni yapım için kolları sıvadı.



Kanal, bir günlük dizi, bir magazin programı ve bir de yemek programını önümüzdeki günlerde ekrana taşımaya hazırlanıyor.



STV, senaryosunu Erkan Çıplak ve ekibinin kaleme aldığı yeni bir günlük dizi olan 'Çınarın Gölgesinde'yi izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Çekimlerine başlanan dizide bir gecede hayatı değişen Çınar adındaki bir kadının hikayesi anlatılıyor. 'Çınarın Gölgesinde' yakında STV ekranlarında olacak. 



Yaza 3 yeni yapımla giriyor



'Yeşil Elma', 'Mutfak Keyfi' gibi yemek programlarını ekrana getiren kanal, hafta içi her gün yayınlanacak yeni bir yemek programı için hazırlıklarını tamamladı. 'Pasta Börek' adı verilen programın sunuculuğunu Gülenay Yüce üstleniyor. 'Pasta Börek' ile sabah kuşağında ev hanımlarının ilgisini çekmeyi hedefleyen kanalın yeni programı Mayıs ayının son haftasından itibaren canlı olarak yayınlanacak. 



Yaza 3 yeni yapımla giriyor - Resim : 2



Kanalın bir diğer projesi de dizi magazin formatında yayınlanacak olan 'İyi Seyirler' programı. Farklı bir proje olarak dizi setlerinden oyuncuların yaşamına, kamera arkası görüntülerden set haberlerine kadar birçok konunun ekrana taşınacağı program, Mayıs ayından itibaren her Cumartesi ekranlarda olacak. 



Yaza 3 yeni yapımla giriyor - Resim : 3



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin