Yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen dizi ekrana dönüyor!

Yayınlandığı dönemde çok izlenenler arasında yer alan dizi Çemberimde Gül Oya hangi kanalda yeniden yayınlanacak?

Google Haberlere Abone ol
Yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen dizi ekrana dönüyor!

Kanal D ekranlarında 2004- 2005 sezonunda yayınlanan ve 12 Eylül dönenimini anlatan Çemberimde Gül Oya dizisi tekrarı ile  yeniden seyirciyle buluşacak.



Selda Alkor, Özge Özberk, Mehmet Ali Nuroğlu, Tuba Büyüküstün gibi oyuncuların rol aldığı dizi 13 Mayıs Pazartesi'den itibaren 14:40'da Kanaltürk ekranlarında olacak.



'Çemberimde Gül Oya', 70'li yılların çalkantılı ortamında bir ailenin başından geçenleri anlatıyor. Dizinin konusu kısaca şöyle:



Feriha 25 yaşında, bir dergide çalışan bir kızdır. Özel hayatı ve iş hayatının çok kötü gittiği bir dönemde, çalıştığı dergi 1970'li yılların kayıp gençliğini anlatan dört bölümlük bir yazı dizisi hazırlamaya karar verir ve bu sorumluluk Feriha'nındır.



Feriha, seyircinin uzun süre nedenini bilmeyeceği bir sebepten dolayı  küs olduğu annesiyle bu röportajı yapmaya karar verir. Annesi Yurdanur Hanım’ın kendi hikayesini anlatmasıyla seyirci 1970'lerin çalkantılı, zorlu bir yolculuk yapar. Bu yolculukla birlikte Feriha’nın ölen babası Mehmet Bey ile annesinin aşk hikayesi de başlar.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin