Yayın tarihi belli oldu! 'Şeref Meselesi' başlıyor!

Kanal D'nin iddialı dizisi izleyiciyle buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Yayın tarihi belli oldu! 'Şeref Meselesi' başlıyor!

Kanal Dnin yapımını D Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu ve kadrosunda Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı, Burcu Biricik, Alma Terziç, Taner Turan, Uğur Uzunel, Baki Çiftçi, Kağan Uluca, Sezin Bozacı, Hakan Salınmış, Şebnem Doğruer, Ahmet Dizdaroğlu, Şerif Erol ve Tilbe Saran gibi isimlerin yer aldığı 'Şeref Meselesi' dizisi 23 Kasım Pazar günü, saat 20.00’de ilk bölümü ile ekrana gelecek.              



Dizinin çekimleri yoğun bir çekilde devam ederken, başrol oyuncuları da rolleri gereği, at binmeden, zeybek oynamaya kadar birçok alanda dersler aldılar.



Kerem Bürsin dizi için imajını yeniledi



Kerem Bürsin, dizide canlandırdığı Yiğit Kılıç karakteri için imajını değiştirdi. Yeni dizisinde yeni imajıyla hayranlarının karşısına çıkacak olan genç oyuncu, ilk olarak saç ve sakalını uzattı. Bürsin, canlandırdığı Yiğit karakterinin kilosuna düşebilmek için, protein ile özel sıvı diyeti yaptı. Ayrıca kafes dövüşü, boks ve koşu da yaparak tam 7 kilo verdi.



Bürsin, Teksas’ta at binme dersleri aldı



Dizideki rolüne büyük bir titizlikle hazırlanan genç oyuncu, senaryoda yer alan at binme sahneleri için, yaz tatilinde gittiği Teksas’ta eğitmen eşliğinde at binerek rolüne hazırlandı. Bürsin dizinin bu sahnelerinin çekimlerindeki performansıyla da göz doldurdu.



Zeybek dansı için saatlerce hazırlandılar



Dizide, Yiğit ve Emir adlı iki kardeşi canlandıran Kerem Bürsin ve Şükrü Özyıldız, dizinin ilk bölümünde yer alan zeybek oynama sahnesi için de özel dans dersleri aldılar. Bürsin ve Özyıldız, İstanbul’da 8 saatlik özel zeybek eğitiminin ardından, Ayvalık’ta ki çekimler sırasında ise Ege Bölgesi Halk Oyunları eğitmeniyle birlikte sahneye hazırlandılar.



Şükrü Özyıldız avukatlığa hazırlandı



Şükrü Özyıldız, rolüne daha çok psikolojik olarak hazırlandı. Avukatlık mesleği üzerine araştırmalar yapan oyuncu, konu ile ilgi birçok film izledi. Oyuncu koçu Laçin Ceylan ile Emir karakteri üzerine çalışan Özyıldız ayrıca, Hakan Gerçek’in 'Savunma' adlı oyununu da izledi.



Emir’in en güçlü yönünün adalet ve hukuka olan inancı olduğunu söyleyen genç yıldız, özellikle bu konuda kedini geliştirmeye çalıştığını, ilk defa bir avukatı oynayacağı için de çok heyecanlandığını söyledi.



Kısa sürede kaynaştılar



Dizinin başrol oyuncuları Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı ve Burcu Biricik kısa sürede kaynaşırken, aralarındaki arkadaşlık bağları da güçlendi.



Dizinin konusu, yapım ve oyuncu kadrosu şöyle



Yiğit (Kerem Bürsin) ve Emir (Şükrü Özyıldız) iki kardeştir. Yiğit oldukça çekici, hovarda ve dışadönük bir gençken, kardeşi Emir ise abisinin aksine dış görünüşünden ziyade aklına güvenen, zeki ve başarılı biridir. Her ne kadar zıt olsalar da, birbirine bağlı bu iki kardeşin dünyaları, önce dedelerinin, ardından da babalarının ölümü ile altüst olur. İki kardeşin yanyana yürüdüğü yol, kısa bir süre sonra onları karşı karşıya getirecektir.



"'Şeref Meselesi' başlıyor" Galerisine Göz At



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin