Yayın günü belli oldu! TV 8'in yeni dizisi başlıyor!

'Ayrılsak da Beraberiz' dizisi önümüzdeki hafta izleyiciyle buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Yayın günü belli oldu! TV 8'in yeni dizisi başlıyor!

1999-2004 yılları arasında çekilen 'Ayrılsak da Beraberiz' dizisi yeni oyuncu kadrosuyla yeniden çekiliyor. Mint Yapım'ın yeniden çekeceği dizinin kadrosunda Mete Horozoğlu, Algı Eke, Suzan Kardeş, Hatice Aslan, Güneş Zavrak, Deniz Oral, Bülent Şakrak gibi isimler yer alıyor.



Boşanmalarına rağmen aynı evi paylaşmaya devam eden bir çiftin hikayesini anlatan dizi ilk bölümüyle 17 Mart Salı akşamı ekranda olacak.



Senaryosunu Birol Güven ve Resul Ertaş'ın yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda da Bora Tekay oturuyor.



Dizinin ilk bölümünün özeti şöyle:



Üç yıl önce büyük bir aşkla dünya evine giren Berna ve Teoman çifti, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmaya karar verir. İki inatçı çift de kararından dönmeye niyetli değildir. Berna ve Teoman’ın bu kararına en çok anneleri Mehveş Hanım ve Hurinur Hanım sevinir.



Birbirinden hoşlanmayan ve her fırsatta tartışan dünürler için, Berna ve Teoman’ın boşanma haberi çok sevindiricidir. Yalnız bir sorun vardır. Berna ve Teoman boşanmıştır ancak ikisi de evden ayrılmama konusunda oldukça inatçıdır. Boşandıkları halde aynı evde yaşamaya devam eden çiftimizi birbirinden komik ve eğlenceli günler beklemektedir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin