Yayın dünyasına yeni bir soluk!

Alfa Yayın Grubu, yeni bir yayınevini hayat geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
Yayın dünyasına yeni bir soluk!

Alfa Yayın Grubu bünyesinde, hazırlıklarına titizlikle başlanan Remix, Türkiye yayın hayatına yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Gazeteci-yazar Arzu Çağlan’ın Yayın Yönetmenliği'ni üstlendiği Remix, hem popüler yazarları kitapseverlerle buluşturmak, hem de yeni ve orijinal isimleri keşfetmek için yola çıkıyor.



Meleklerle Yaşam’ı hayatımıza sokan Beki İkala Erikli, Esma Astrolojisi kitabı ile tanınan Güçlü Metin, ruhsal gelişim konusunda danışmanlık yapan ve derki.comsitesinin yazarı Esra Ö. Erdoğan, nefes terapisini evlerinde uygulamak isteyenler için nefes koçu Ülker Uzun Polat’ın yeni kitapları, Remix’in Kasım ayında raflarda göreceğimiz yayınları arasında. Remix, güncel ve modern Batı edebiyatından sürpriz eserleri de basmaya hazırlanıyor.



Ezoterik bilimlerle ilgilenen okurlar için hazırlanan, kendi alanında efsane bir isim olan Corinne Kenner’in yazdığı Tarot ve Astroloji kitapları ile Pamela Ball’dan Resimli Rüya Sözlüğü de ilgi çekecek eserler arasında yer alıyor. Remiks, paranormal ve gerilim romanlarından hoşlanan okurlar için de kitaplar hazırlamayı hedefliyor.



Yayın programında 2015 yılının en hızlı trendlerinden biri olan boyama kitaplarına da yer veren Remix’in Büyükler İçin Boyama Kitapları serisi, modern figürleriyle, boyama tutkunlarının dikkatini çekecek.



Remix, popüler kitapların dünyasına önemli isimlerle, ses getirecek bir giriş yapmaya hazırlanıyor...



 


Etiketler remix yayınevi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin