Yavuz Turgul'un filminde Şener Şen'in oğlunu Cem Yılmaz mı canlandıracak?

Şener Şen, şu günlerde yol arkadaşı usta yönetmen Yavuz Turgul'la hayata geçireceği yeni filmine hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Yavuz Turgul'un filminde Şener Şen'in oğlunu Cem Yılmaz mı canlandıracak?

Türk sinemasının efsane oyuncusu Şener Şen, şu günlerde yol arkadaşı usta yönetmen Yavuz Turgul'la hayata geçireceği yeni filmine hazırlanıyor. Çekimleri haziran ayında başlayacak olan filmde Şener Şen, tıpkı yıllar önce "Banker Bilo" filminde canlandırdığı gibi bir holding patronu rolüne can verecek.



Senaryosuna da Yavuz Turgul'un imza attığı ve ismi henüz netleşmeyen filmde Şener Şen'in yine "Av Mevsimi" filmindeki gibi sürpriz yapıp ünlü komedyen Cem Yılmaz'la rol alması bekleniyordu. Kulislerde Cem Yılmaz'ın da bu filmde de oynamayı çok istediği konuşuluyordu. Ancak filmin cast çalışmaları uzun sürüp çekimler haziran ayına sarkınca Cem Yılmaz'ın Şener Şen'le sinemadaki 2. kez buluşma planı suya düştü.



Aynı günlerde kendi filmi "Arif V 216"yı çekecek olan Cem Yılmaz'ın Yavuz Turgul'dan bu kez affını istediği öne sürüldü. Çok sayıda ünlü oyuncunun konuk oyuncu tadında roller canlandıracağı filmde Şener Şen'in oğlu rolünü kimin canlandıracağı ise merak konusu oldu. Filmde bu rol için görüşülen en güçlü adayın Mert Fırat olduğu ortaya çıktı. Filmde Şener Şen'in eşi rolü için de usta oyuncu Ruhsar Öcal'la anlaşıldığı kulislerde konuşulan bilgiler arasında... Aile filmi konseptindeki yapımın görüntü yönetmeni ise Uğur İçbak...



 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin