'Yavuz Karasu, Rambo mu olacak?'

Sina Koloğlu, Söz yeni sezon tanıtımını kaleme aldı.

Google Haberlere Abone ol
'Yavuz Karasu, Rambo mu olacak?'

Star TV'nin sevilen dizisi Söz'ün yeni sezon tanıtımları geçtiğimiz gün yayınlandı. Milliyet yazarı Sina Koloğlu, Söz dizisinin yeni sezon tanıtımlarını köşesine taşıdı.



Sina KOLOĞLU / MİLLİYET



Yavuz Karasu, Rambo mu olacak?



Bu iddiayı ev ahalisi ortaya attı. Yeni sezonun merakla beklenen dizilerinden biri ‘Söz’... Üsteğmen Yavuz Karasu (Tolga Sarıtaş), fragmandan anlaşılan artık tek başına. Şöyle bir yoklama çekeyim dedim, ‘acaba neler olacak saptamalar yerinde mi?’ diye... Dizinin ilgilileri tabii ki muhatabım... “Yavuz’un hikayesi ayrılıyor yeni sezonda” dediler.  “Artık tim komutanı değil, istihbarat elemanı gibi”. Bu özelliğiyle Yavuz, acaba artık bireysel mi mücadele edecek?



Fragmanda, zor şartlar altında tekrar hayata dönüş, eski formuna kavuşma çalışmaları, kendini yenileme ve sahalara dönüyorum haliyle, “Bir nevi Sylvester Stallone mu karşımızdaki?” diye sordu ev ahalisi. Eh bu tarafını da sordum! Vallahi sürpriz cevap geldi “Olabilir”. Fragmandan bir ayrıntı da yine terör şehirdeye bir dönüş mü var oldu. Ethem Özışık, tartışmasız piyasanın en iyi hikaye üreten, sürprizleri dağıtan isimlerinden.



‘Dizi ayrıntılarda gizlidir’ mesajını en iyi derleyip, toparlayanlardan.  ‘Söz’ işte bu yeni sezonda ayrıntılarında da ilginç gidip gelmeleriyle dikkat çekecek diye düşünüyorum.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin