Yavuz Bingöl: Torunumu bir kez görebildim

İpek Açar'ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan İpek Açar'la İpek Yolu programına konuk olan türkücü Yavuz Bingöl, torunu Aslan'ı pandemi nedeniyle bir kez görebildiğini belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Yavuz Bingöl: Torunumu bir kez görebildim

İpek Açar'ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan İpek Açar'la İpek Yolu programı, bu Cuma gecesi yayınlanacak bölümüyle yeni yayın dönemine başlıyor. Yeni sezonda İpek Açar'ın ilk konuğu Yavuz Bingöl oldu. Pandemi kuralları nedeniyle, konser programı seyircisiz ve sosyal mesafeye uygun olarak çekildi.

YAVUZ BİNGÖL: KARANTİNAYI AYVALIK'TA GEÇİRDİM

Yavuz Bingöl, karantinanın ilk dönemlerini Ayvalık'ta yalnız başına geçirdiğini söyleyerek "O süreci müzikle atlatabildim, bol bol kitap okudum" dedi.

Yavuz Bingöl: Torunumu bir kez görebildim

TORUNUMU 1 KEZ GÖREBİLDİM

Pandemi nedeniyle kızı Türkü'nün doğumuna gidemeyen Yavuz Bingöl, İpek Açar'ın "Dede olmak nasıl bir duyguymuş?" sorusuna "Torunumu 1 kez görebildim. Virüs'ten dolayı uzak kalmak zorundaydım. Anlatılmaz bir duygu, kelimelerle anlatılmaz, Aslan benim çocukluğuma benziyor. Allah herkese torun sevgisini nasip etsin" dedi.

BÜTÜN DERSLERİM 1'Dİ MÜZİĞİM 5

Bingöl "Babamın fotoğraflarına bakarak, subay olmak istiyordum. Annem 7 yaşımda elime bağlamayı verince hayatım değişti. Asker olmak, subay olmayak isteyen çocuğun hayatına müzik girdi. Bütün derslerim 1'di, müzik notum ise 5'di" dedi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin