Yavuz Bingöl o röportajda aslında ne dedi? Ahmet Hakan kelimesi kelimesine verdi

Verdiği röportajla tepki çeken türkücünün tüm sözleri, Hürriyet yazarının köşesine taşındı.

Google Haberlere Abone ol
Yavuz Bingöl o röportajda aslında ne dedi? Ahmet Hakan kelimesi kelimesine verdi

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın 'Çarşamba Sohbetleri'ne konuk olan türkücü Yavuz Bingöl, Hakan'ın 'Erdoğan'ın Berkin Elvan'ın annesini yuhalatması hakkında ne düşünüyorsunuz?' sorusuna verdiği "Burada da Tayyip Bey'in duygusallığı rol oynuyor. Sokaklarda, ölmüş annesine küfredildiği zaman ertesi gün o da Berkin Elvan'ın annesini yuhalattı. Bu çok insani bir şey... " cevabıyla dünün en çok tepki çeken ismi oldu.



Tepkilerin ardından Bingöl, bir açıklama yaparak 'anlaşılamadığını' belirtti ve "Ahmet Hakan sözlerimi olduğu gibi yayımlayıp. beni sizlere doğru taşısaydı, bir daha asla bu sütunlarda olmayacaktım" dedi.



Hakan, bugünkü köşesine Yavuz Bingöl'ün sözlerini 'kelimesi kelimesine' taşıdı.



Hakan, köşesine Yavuz Bingöl'ün şu ifadelerini taşıdı:



"Şöyle söyleyeyim: Mesela Tayyip Bey'in ölmüş anasına küfür edildiği zaman, ertesi gün o zaman Berkin Elvan'ın annesi yuhalattığı zaman... İşte o zaman sonuç ne? Yani bu çok insani, işte duygusunu işine karıştırmak! Şimdi bunu önce sol değerlere inanan insanlar bu kadar aymazlık içine girip de, ilk bir haftası Gezi'nin ilk bir haftası benim için önemliydi, ondan sonra başka bir noktaya gitti, yani işte ne bileyim biliyorsun işte o köprünün adını değiştirmek bilmem ne... Bunlar şimdi sol değerlere inanan insanların söyleyeceği cümleler mi? Ya da ölmüş bir annenin peşinden edilen küfür ne kadar yakışabilir? Ne kadar ayıp bir şey! Hiç farkı kalmıyor ki işin... O zaman o da öyle yapıyor. Peki tamam... Güzel... Ben de yani o yüzden saf tutmak istemiyorum. O kadar kötü bir noktaya gitti ki iş."



Hakan'ın köşe yazısının tamamını okumak için tıklayın.



Günün tepki çeken ismi Yavuz Bingöl'den açıklama: Sakin olun! 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin