Yavuz Ağıralioğlu'ndan Akşener'e bağlılık açıklaması: Görev değişikliği genel başkanların uhdesindedir. Verilince iyi, görev değişikliği olunca kötü mü?

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, divan değişikliği sonrası açıklamada bulundu. "Kamplaşmanın olduğu bu dönemde milletimize namus sözüm partim adına mücadele edeceğim. Görev değişikliği genel başkanların uhdesindedir. Verilince iyi, görev değişikliği olunca kötü mü? Ben bundan sonra da makam ve mevkilerden değil kalbimden güç alırım. Ben sorumluluğumu partimin adına taşırım. Sayın Genel Başkanımla görüşeceğim. " dedi.

Google Haberlere Abone ol
Yavuz Ağıralioğlu'ndan Akşener'e bağlılık açıklaması: Görev değişikliği genel başkanların uhdesindedir. Verilince iyi,  görev değişikliği olunca kötü mü?

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partideki Başkanlık Divanı değişikliği hakkında, "Kamplaşmanın olduğu bu dönemde milletimize namus sözüm partim adına mücadele edeceğim" dedi.

İYİ PARTİ'DE BAŞKANLIK DİVANI'NDA DEĞİŞİKLİK

İYİ Parti'de geçtiğimiz hafta gerçekleşen Başkanlık Divanı değişikliğinde, Yavuz Ağıralioğlu Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı görevinden alınmıştı.

İYİ Parti grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ağıralioğlu, "Kamplaşmanın olduğu bu dönemde milletimize namus sözüm partim adına mücadele edeceğim. Görev değişikliği genel başkanların uhdesindedir. Verilince iyi, görev değişikliği olunca kötü mü? Ben bundan sonra da makam ve mevkilerden değil kalbimden güç alırım. Ben sorumluluğumu partimin adına taşırım. Sayın Genel Başkanımla görüşeceğim" dedi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin