Yavuz Ağıralioğlu Selvi'ye konuştu: Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğim.

Altılı Masa ve Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili yaptığı açıklamalarla tartışma yaratan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'ndan bir son dakika açıklaması geldi. Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'ye konuşan Ağıralioğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Yavuz Ağıralioğlu Selvi'ye konuştu: Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğim.

Millet İttifakı içinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı yüksek perdeden itiraz eden ve hatta yaptığı son basın açıklamasında zehir zemberek ifadeler kullanan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'ndan yeni açıklama geldi.

Ağıralioğlu, yaptığı son basın açıklamasında 6’lı Masa’da İYİ Parti’ye pusu kurulduğunu söylemiş ve  terörün gölgesinin düştüğü yerde cumhurbaşkanlığı makamının pay edilmesini doğru bulmuyorum ifadelerini kullanmıştı.

Ağıralioğlu daha sonra Habertürk'e çıkmış ve Mehmet Akif Ersoy’un Kılıçdaroğlu’na oy verilip verilmeyeceği sorusu üzerine, “Gelen telefonlardan anlıyorum ki kızgın, kırgın, üzgün, hırpalanmış ve kahırlı bir şekilde oy verilecek” diye yanıt vermişti.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ağıralioğlu aynı akşam bir tweet serisi paylaşmış ve “Ben kendi adıma bu vebale ortak olmayacağım” sözünü kullanmış ve bununla ilgili de bir tartışma başlamıştı.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi de bugün Ağıralioğlu ile konuştu ve sözlerini köşesinden duyurdu.

Selvi, Ağıralioğlu'nun Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini açıkladığı yazısında "Partisine karşı olmadığını, partisine yapılanlara karşı çıktığını anlattı. Partili arkadaşlarının hukukunu koruma adına bu değerlendirmeyi yaptığının altını çizdi. İlkeli duruşunu koruduğunu, sözlerinin arkasında durduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu’na oy vermeyeceğini ifade etti." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin