Yatak odasının katili ortaya çıktı! İyi bir seks için bu 6 maddeye dikkat

Verimli bir cinsellik için çiftlerin bazı noktalara çok dikkat etmesi gerekiyor. Eğer iyi ve sağlıklı bir cinsellik istiyorsanız kadın ya da erkek fark etmez sorun yaşamamak için cinsel hayatını olumsuz etkileyen şeylerden uzak durmanız gerekiyor. İşte bununla ilgili Dr. Anika Ackerman, çiftlere 6 maddede uyarıda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Yatak odasının katili ortaya çıktı! İyi bir seks için bu 6 maddeye dikkat

Cinsellik hem sağlığı hem de iletişimi etkileyebiliyor. Yapılan ufak hatalar cinsellikte büyük problemlere sebep olabiliyor. Bu da partnerinizle sorunlar yaşamanıza yol açabiliyor. Dr. Anika Ackerman, cinsel hayatı olumsuz etkileyen unsurları açıkladı.

Uzman Ürolog Dr. Ackerman, bu beş nedenin libidonuzu veya cinsel tatmininizi etkileyebilecek pek çok belirtiden sadece birkaçı olduğunu kaydetti.

UYKUSUZLUK:

Dr. Ackerman, ilk hatanın çoğu insanın ruh halinizi ve enerji seviyenizi etkileyebileceğini bildiği, ancak bunun aynı zamanda gevşek bir libido ile bağlantılı olduğunun farkında olmadığı bir davranış olduğunu belirtti. Bu davranış uykudan kaçmak.

FAZLA ALKOL:

İkincisi, çok fazla içki içmektir. Bu, birçok kişinin bildiği gibi cinsel yaşamınızı bir defaya mahsus olarak etkileyebilir, ancak düzenli bir içiciyseniz uzun vadeli etkileri de olabilir.

YANLIŞ BESLENME:

Dr. Ackerman, çok fazla ya da yetersiz yemek yemenin de seks hayatınızı öldürmenin kesin bir yolu olduğunu söyledi.

STRES:

Stres birçok hastalığa neden olduğu gibi cinsel hayatı da doğrudan etkiliyor.

SIKICI OLMAK:

Ve son ruh hali katili, yatak odasında çok sıkıcı olmaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin