Yaşlı kadına eziyet skandalında yeni gelişme. Kapatılan hastane 27 gün sonra yeniden hasta kabulüne başladı

İstanbul Ataşehir'de özel bir hastanede yaşlı bir hasta kadınla alay edilen videolar sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Personel hakkında soruşturma açılırken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca hastanenin faaliyetinin durdurulduğunu açıklamıştı. O hastane 27 gün sonra yeniden hasta kabulüne başladı.

Google Haberlere Abone ol
Yaşlı kadına eziyet skandalında yeni gelişme. Kapatılan hastane 27 gün sonra yeniden hasta kabulüne başladı

İstanbul Ataşehir'de bulunan özel bir hastanede personellerin hasta kadınla alay ettikleri video sosyal medyada tepki çekmiş; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanenin faaliyetlerinin durdurulduğunu açıklamıştı. Hastane 27 gün sonra yeniden hasta kabulüne başlarken, hastaneye gelen personel işlerine döndü.

Ataşehir'deki özel bir hastanede görevli personellerin, yoğun bakımda tedavi gören kadın hastayla alay ettiği anlara ait görüntüler 5 Ekim tarihinde ortaya çıkmıştı. Sosyal medyada yayınlanan ve tepki çeken görüntülerde bir personel hastanın yüzüne para atarak hakaret ederken, diğerinin ise küfrettiği görüldü. Görüntülerin yayılmasından sonra Sağlık Bakanlığı çekilen video ve personel hakkında inceleme başlatmış, başlatılan inceleme sonrası hastanenin faaliyetlerinin durdurulma kararı alınmıştı. Faaliyetleri durdurulan özel hastane 27 gün sonra tekrar hasta kabulüne başladı. Personel işlerine dönerken, hastalarda hastalarında hastaneye geldikleri görüldü.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin