Yaşlı kadına bakımevinde tecavüz dehşeti. Bakımevinde yaşanan skandal kan dondurdu. Tecavüze uğrayan yaşlı kadın ölmek istiyor...

Bakımevindeki tecavüz skandalı kan dondurdu. Tecavüz mağduru kadın 89 yaşında, yerinden kalkmakta zorlanan biriydi. Tecavüz eden, yaşlı kadına dehşeti yaşatan sapık ise 36 yaşında... Temmuz ayında Belçika'da yaşanan skandal mide bulandırdı. Kan donduran olayda ilk duruşma görüldü. Yaşlı kadın ölmek istediğini söyleyerek yürekleri sızlattı.

Google Haberlere Abone ol
Yaşlı kadına bakımevinde tecavüz dehşeti. Bakımevinde yaşanan skandal kan dondurdu. Tecavüze uğrayan yaşlı kadın ölmek istiyor...

Belçika'nın Anvers kenti yakınındaki Lint kasabasında bulunan bir bakımevinde kalan 89 yaşındaki yaşlı kadın, geçtiğimiz temmuz ayında 36 yaşındaki bir kişinin cinsel istismarına uğradı. Olaydan hemen sonra yakalanarak tutuklanan zanlı hakkında açılan davanın ilk duruşması Anvers’teki mahkemede dün görüldü.

Yaşlı kadının avukatı, mahkemeden davanın hızlandırılmasını ve acilen sonuçlandırılmasını istedi. Tecavüze uğrayan yaşlı kadının bu sözleri yürekleri sızlattı.

Avukat Walter Damen, “Müvekkilim yaşadığı tecavüz olayından sonra psikolojik olarak çok acı çekmektedir. Olay gerçekten korkunç. Müvekkilim ötanazi talebinde bulundu. Son isteği failin en ağır şekilde cezalandırılması. Ötanazinin uygulanması için davanın sonuçlanmasını bekliyoruz.” dedi.

Yargı makamları, mağdur kadının davayı hızlandırma talebine olumlu yanıt verdi. Savcının daha önce uyuşturucu kullanma gibi suçlardan sabıkalı zanlı hakkındaki ceza talebini çarşamba bildireceği açıklandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin