Yaşar Nuri Öztürk vefat etti

Mide kanseri teşhisi konan ünlü ilahiyatçı yazar Yaşar Nuri Öztürk hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Yaşar Nuri Öztürk vefat etti

Mide kanseri teşhisiyle 12 Kasım 2011 tarihinde ameliyat olan ve 3,5 ay boyunca kemoterapi tedavisi gören Yaşar Nuri Öztürk vefat etti. Geçtiğimiz günlerde sağlık durumunu ünlü ses sanatçısı Onur Akay Twitter hesabından duyurmuş, ve Öztürk için dua istemişti. Onur Akay'ın yaptığı paylaşıma göre, Yaşar Nuri Öztürk'ün sağlık durumu ağır, ciddiyetini koruyor ve evinde tedavi görüyordu. Bugün Öztürk’ten acı haber geldi. Konu ile ilgili Onur Akay'a ulaşan gazeteciler, Yaşar Nuri Öztürk’ün vefat ettiğini doğruladı.



Yaşar Nuri Öztürk’ün cenazesi ne zaman nereden kaldırılacak



Uzun süredir kanser hastalığı ile mücadele eden ilahiyatçı Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk’ün hayatını kaybetti.



Sosyal medya kullanıcılar Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk'ün ölümüyle büyük üzüntü duydu. Ses sanatçısı Onur Akay, "Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk’ün cenazesi, Cuma günü öğleden sonra Üsküdar’daki Şakirin Camii’nden kaldırılacaktır. Mekanı cennet olsun.” notunu paylaştı.



İşte ünlü isimlerden gelen ilk mesajlar:



Cem Yılmaz: Yasar Nuri Öztürk vefat etmiş Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.Sevenlerinin başı sagolsun.



İsmail Küçükkaya: Maalesef...Yaşar Nuri Öztürk vefat etmiş. Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesi ve sevenlerinin başısağolsun.



Ayşegül Aldinç: Yaşar Nuri Öztürk'ün kaybı doğru mu? Eğer öyleyse Türkiye aydın bir ilahiyatçısını kaybetti. Çok yazık.



Onur Akay: Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk’ün cenazesi, Cuma günü öğleden sonra Üsküdar’daki Şakirin Camii’nden kaldırılacaktır. Mekanı cennet olsun. (DHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin