Yasaklı ırk köpeğin saldırısına uğradı. Korku dolu anları anlattı: Bu hayvanlar sahipsiz dolaşmamalı

Tekirdağ'da pitbull cinsi köpek bir kadına ve kadının kucağındaki köpeğe saldırdı. Korku dolu anlar yaşayan kadın, tehlikeli cins olan pitbull köpeklerin ağızlıksız dışarı çıkarılmaması gerektiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Yasaklı ırk köpeğin saldırısına uğradı. Korku dolu anları anlattı: Bu hayvanlar sahipsiz dolaşmamalı
AA

Tekirdağ'da Hasan Ali Yücel Meydanı'nda köpeğiyle gezintiye çıkan Ayda İncekulak, yasaklı ırk köpeğin saldırısına uğradı.

Korku dolu anlar yaşayan İncekulak kendini ve köpeğini yasaklı ırk köpeğin saldırısından güçlükle korudu.

O anlar bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

TERRİER CİNSİ KÖPEK SALDIRDI

Ayda İncekulak başıboş terrier cinsi köpeğin saldırıcı sonucu kolundan yaralandı. Çevredeki kişilerin müdahalesiyle köpek uzaklaştı. İncekulak ise hastaneye giderek tedavi ve aşı oldu.

Tedavisinden sonra gazetecilere açıklama yapan İncekulak, başı boş dolaşan yasaklı ırk köpeğin saldırısında yaşadığı korkuyu atlatamadığını kaydetti. Pitbullun tasması olduğunu ancak sahibinin ortaya çıkmadığını belirten İncekulak, polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

"SOKAKTA SAHİPSİZ HAYVAN İSTEMİYORUZ"

Yaşadığı korkunun başkasının başına gelmemesini istediğini söyleyen İncekulak, ​​​​​​​"Hiçbir şekilde sahipsiz bir hayvanın sokakta olmasını istemiyoruz ama başıboş hayvanlar var. Beni en çok üzen sahibi olduğu halde bu şekilde ortaya bırakılan köpekler. Kaldı ki pitbull cinsi bir köpek ve bunlar tehlikeli ırklar. Ağızlıksız çıkmamaları gerekiyor." dedi.

"KOLUMUN AĞRISI ÇOK FENA"

Köpeğin ısırmasıyla acısının devam ettiğini söyleyen İncekulak, "Mutlaka birinin köpeği ama sahipsiz bir şekilde dolaşıyor. Bana saldırdı ve bir başkasına saldırmasın istiyorum. 'Köpeklere alışkın olduğum için çok etkilenmedim' diyorum ama çok kötü oldum. Hala kolumun ağrısı çok fena şekilde ve bir şey yapamıyorum kolumla. Bir şekilde önlem alınmalı. Sahipsiz şekilde dolaşmamalı bu hayvanlar." ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: AA-DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin