Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den flaş karar!

Şevval Sam ve Berk Oktay ile başrollerini paylaştığı FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'nın Yıldız'ı ünlü oyuncu Eda Ece, Gülse Birsel ve Gupse Özay’ın izinden gidiyor. Güzel oyuncu en büyük hayalini gerçekleştirmeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den flaş karar!

FOX TV'nin fenomen dizisi Yasak Elma'da Yıldız karakteriyle çok sevilen ünlü oyuncu Eda Ece,  komedi senaryosu yazmaya başladı.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ, bir komedi dizisi yazan Eda Ece’nin en büyük hayali, kendi yazdığı komediyle ekranlarda olmak istediğini söyledi.

Mehmet ÜSTÜNDAĞ / HÜRRİYET

Kendi yazdığı komedide oynayacak

Ekranların sevilen oyuncusu Eda Ece, komedi senaryosu yazmaya başladı. Yapımcı Fatih Aksoy’dan olumlu yanıt alan Ece, tıpkı Gülse Birsel ve Gupse Özay gibi kendi komedisini yazan oyuncular kervanına katılacak.

Başarılı oyuncu Eda Ece; Gülse Birsel ve Gupse Özay’ın izinden gidiyor! Bir komedi dizisi yazan Eda Ece’nin en büyük hayali, kendi yazdığı komediyle ekranlarda olmak. Yıllar önce Londra’dayken yazmaya başladığı senaryosuna uzun soluklu dizi projesi nedeniyle ara veren güzel oyuncu, şimdilerde yeniden yazmaya başlamış.

Yapımcı Fatih Aksoy ile yönetmen Neslihan Yeşilyurt’a yazdıklarını gösteren ve onay alan Eda Ece, tatil sonrası bir aksilik çıkmazsa yeni dizisinin çalışmalarına başlayacak.

Senaryo yazmayı çok seven Ece, yazdıklarının çevresi tarafından beğenilmesinden ötürü çok mutlu. Ancak ekran önünden tamamen kamera arkasına geçmeyi ise şimdilik düşünmüyor. Öncelikle “oyuncu” olduğunu da her fırsatta
vurguluyor.

Yazının devamını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin