Yasak Elma oyuncusundan Coronavirus isyanı!

Yasak Elma dizisinde 'Yıldız' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Eda Ece, Coronavirus sonrası alınan önlemler devam ederken setlerin devam etmesine dair bir paylaşım yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Yasak Elma oyuncusundan Coronavirus isyanı!

FOX'un sevilen dizisi Yasak Elma'nın başrol oyuncularından Eda Ece, kişisel sosyal medya hesabından Coronavirus ile ilgili bir paylaşım yaptı. Ece, virüs salgınına dikkat çekerek setlere ara verilmemesine tepki gösterdi.

Türkiye'de de Coronavirus vakalarının görünmesinin ardından okullar tatil edilmiş, ardından pek çok etkinlik de ertelenmişti. Ancak pek çok oyuncu yer aldıkları dizilerin çekimleri sebebiyle setlere gidiyor.

Oyuncular kendi imkanlarıyla önlem alsa da bu durumdan rahatsız. Sevilen Yasak Elma dizisi de sete devam ediyor. Bu durumdan rahatsız olan Eda Ece yaptığı paylaşımla isyan etti. Ece paylaşımında "Tüm bunlar olurken setler devam ediyor..." yazdı.

Eda Ece daha sonraki iki paylaşım daha yaptı. Ece, şu ifadeleri kullandı:

"Acaba aptal aptal şeyler yazanlara cevap mı versem, burdan paylaşıp herkese mi göstersem, utanma gibi bir özellikleri var mıdır? Önce insan, önce sağlık!!!!!! Burda 150 kişi çalışıyor. Bizim işimiz bu,"

"Kalabalıkta çalışan HERKES tehlikede. Önlemleri dikkate alın."

Eda Ece ayrıca, Sinema TV Sendikası'nın paylaşımını da kendi hesabından retweet etti:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin