Yasak Elma dizisine dengeleri değiştirecek yeni transfer

FOX’un beşinci sezonuyla izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni fenomen dizisi Yasak Elma’nın kadrosuna sürpriz bit isim dahil oldu. Sebilen dizide tüm dengeler değişecek.

Google Haberlere Abone ol
Yasak Elma dizisine dengeleri değiştirecek yeni transfer

Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz, Melisa Doğu ve Şebnem Dönmez'in canlandırdığı ve pazartesi akşamlarının en çok sevilen dizisi Yasak Elma’ya Burak Vega konuk oyuncu olarak katıldı. Geçtiğimiz pazartesi yayınlanan bölümde rol alan Vega, başarılı performansıyla izleyiciden tam not aldı.

Daha önce de Çukur, Emanet, Yemin projelerinde canlandırdığı kötü karakterlerle tanınan Vega, son olarak geçtiğimiz pazartesi akşamı 151. bölümü ile yayınlanan Yasak Elma dizisinde "Ahmet" karakteriyle sevenlerinin karşısına çıktı. Burak Vega ve Eda Ece'nin dizideki sahneleri sosyal medyanın gündemine oturdu.  İkilinin performansları izleyiciden övgüler aldı.

Yasak Elma dizisine dengeleri değiştirecek yeni transfer

Burak Vega Kimdir?

Burak Vega, 13 Mayıs 1994 yılında Antalya'da dünyaya geldi. Aslen Denizlilidir. İlköğretim ve lise eğitimlerini tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. Sadri Alışık Akademi'de temel oyunculuk ve kamera önü oyunculuk eğitimlerini aldıktan sonra Ayhan Işık, Yılmaz Gruda, Ayhan Eroğlu gibi isimlerden ileriye seviye oyunculuk eğitimlerini aldı. İlk oyunculuk deneyimine Show Tv'de yayınlanan, izlenme rekorları kıran, yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu Çukur dizisiyle başladı. Ardından Kanal D Arka Sokaklar, TRT 1 Uyanış Büyük Selçuklu, Kanal 7 Emanet ve Yemin dizilerinde dikkat çeken ve ilgiyle takip edilen rollerle izleyicinin karşısına çıktı.

Yasak Elma dizisine dengeleri değiştirecek yeni transfer - Resim : 2
Caption

 

Etiketler yasak elma
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin