Yasak Elma dizisine bomba transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?

FOX'un başrollerini Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut'un paylaştıkları Yasak Elma dizisine sürpriz bir isim dahil oldu. Ünlü oyuncu dizide Eda Ece'nin partneri olacak.

Google Haberlere Abone ol
Yasak Elma dizisine bomba transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?

Medyapım imzalı Yasak Elma dizisine flaş bir transfer yapıldı. Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin kadrosuna ünlü oyuncu Gökhan Alkan katıldı.

Bu sezon birçok projeden başrol teklifi alan Alkan'ın, kararını 3. sezonunda da ilgiyle izlenen Yasak Elma'dan yana kullandığı ortaya çıktı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre yakışıklı oyuncunun dizide Eda Ece'nin hayat verdiği Yıldız Argun'a partner olacağı öğrenildi.

Gökhan Alkan FOX'ta önümüzdeki sezon da devam etmesi planlanan Yasak Elma'da 73. bölümden itibaren Kerim karakterini canlandıracak.

Yasak Elma dizisine bomba transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?

GÖKHAN ALKAN KİMDİR?

8 Aralık’ta İstanbul'da dünyaya gelen Gökhan Alkan, Kocaeli Üniversitesi’nden Otomotiv Mühendisi olarak mezun olmuştur.

MSM Actor Studio bünyesinde oyunculuk eğitimi aldıktan sonra, Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda 2 sezon bir çok farklı rolde yer almış, akabinde bir grup arkadaşıyla beraber kendi tiyatrosunu kurmuştur.

2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şah Tahmasb karakteriyle televizyon dünyasına adım atan Gökhan Alkan, sırasıyla “Her Şey Yolunda Merkez”, "Gurbette Aşk Bir
Yastıkta”, "Kocamın Ailesi”, “Seviyor Sevmiyor” ve “Kalp Atışı” adlı dizilerde rol almıştır. 2016 yılında Güney Kore'de düzenlenen APAN (Asia Pasific Actors Network) Star Awards Özel Ödülü'nün sahibi olan oyuncu, “Kalp Atışı” adlı dizide başrolü paylaştığı Öykü Karayel ile birlikte, 2017 yılında Altın Kelebek "En İyi Dizi Çifti” ödülüne layık görülmüştür.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin