Yarkadaş tv100 canlı yayınında açıkladı: Meral Akşener, 'CHP yerel seçimler öncesi bize gelecek ve biz de istediğimiz yerleri alacağız' dedi

Gazeteci Barış Yarkadaş, Akademisyen ve yazar Yaşar Hacısalihoğlu, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç ve tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı ile beraber tv100'de Cansu Canan Özgen'in sunduğu Özgür İfade programına konuk oldu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in görüşmesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yarkadaş, Meral Akşener’in ‘CHP zaten yerel seçimler öncesi bize gelecek ve biz de istediğimiz yerleri alacağız’ dediğini ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
Yarkadaş tv100 canlı yayınında açıkladı: Meral Akşener, 'CHP yerel seçimler öncesi bize gelecek ve biz de istediğimiz yerleri alacağız' dedi

Gazeteci Barış Yarkadaş, Akademisyen ve yazar Yaşar Hacısalihoğlu, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, Cansu Canan Özgen'in sunumuyla tv100'e ekrana gelen Özgür İfade'nin konuğu oldu.

Gazeteci Barış Yarkadaş CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in görüşmesine dair açıklamalarda bulundu.

Yarkadaş, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Dün Kılıçdaroğlu, Sayın Akşener’i ziyaret etti. Yanında Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın vardı. Tabii bu hem bir nezaket ziyaretiydi çünkü Meral Akşener yeniden seçildi genel başkanlığa, onu kutlamak için gittiler, hem de 50 dakikalık görüşmede yerel seçimlere ilişkin neler yapılabileceğine dair bir ön görüşme oldu.

Bir karar verilmedi ama genel bir durum değerlendirmesi yapıldı. Hatta Meral Akşener’in yakın çevresine, özellikle de Genel İdare Kurulu (GİK) üyelerine ‘CHP zaten yerel seçimler öncesi bize gelecek ve biz de istediğimiz yerleri alacağız’ dediğini de buradan aktaralım.

 

 

Kaynak: tv100.com
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin