Yarışmada büyük hüsran

ATV yarışması Güven Bana’da dün gece büyük bir hüsran vardı.

Google Haberlere Abone ol
Yarışmada büyük hüsran

ATV’de Tamer Karadağlı’nın sunumuyla ekranlara gelen Güven Bana, dün gece Barlas Çetin ile Kemal Ataç’ın ortaklığına sahne oldu. Yarışmanın henüz başında Barlas Çetin, ortağı Kemal Ataç’a raptiye hediye etti. Çetin; “ Bu raptiyeyi butonun üstüne koyuyoruz ve bu şekilde butona basmıyoruz.” dedi. Kemal Ataç ise raptiyeyi kabul ederek, sonuna kadar gideceklerine dair ortağına söz verdi.



11. soruya kadar hatasız gelen ikili, ilk yanlışlarını ve ikinci yanlışlarını arka arkaya yaparak büyük bir strese girdi. 13. soruda kazandıkları toplam ödül 30 bin 700 TL iken, son 3. yanlışlarını da yapan ikili, yarışmadan elendi.  Kemal Ataç elenmelerinin ardından; “ Belki hiçbir şey kazanamadık ama güven kazandık. Eğer ben bu gen kardeşime güvenmeseydim, kendimi ülke gençliğine güvenmiyormuş gibi hissedecektim.” diyerek yarışmadan mutsuz ayrılmadığını belirtti.



Barlas Çetin ve Kemal Ataç ikilisi 13. soruya kadar ulaşmayı başarmasına rağmen, yarışmadan tek kuruş dahi alamayarak elendi. Böylece raptiye de hiçbir işe yaramamış oldu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin