Yarışma programlarıyla rekabet edecek

Hakan Yılmaz'ın yeni komedi dizisi Ali Ayşe'ye Seviyor'un yayın günü ve saati belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Yarışma programlarıyla rekabet edecek


“Ali Ayşe’yi Seviyor” 27 Ocak Pazar Fox’ta başlıyor



Hakan Yılmaz, Salih Kalyon, Nur Erkul ve Sennur Nogaylar’ın başrollerini üstlendiği Fox TV’nin yeni dizisi “Ali Ayşe’yi Seviyor” 27 Ocak Pazar günü saat 19.45’te başlıyor.



Pazar ekranının güçlü programları Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Ben Bilmem Eşim Bilir'in karşısında ekrana gelecek olan dizinin konusu:



Müzmin dul Kemal yeni bir kız isteme macerasına atılır. Kemal’e her zaman eşlik eden oğlu Ali, kızı Ahu ve damadı Yakup, Kemal’le beraber yeni bir olayda alırlar soluğu. İstemeye gittikleri kızı beğenmeyen Kemal ortalığı birbirine katar. Ev sahibi tarafından fena halde hırpalanan Ali kız isteme defterinin kapandığını ilan eder.  Ne de olsa babasına hayırlı bır kısmet bakmaktan kendi evde kalmıstır.



Kemal’in yakın arkadaşı aktör Kayhan yepyeni bir kısmeti ilan eder. Binbir yeminle bir daha kız istemeye gitmeyeceğini ilan eden Ali’de ikna olur. Türlü türlü badireler atlatılır ve soluk kız tarafının evinde alınır... Ayten ve Kemal ilk görüşte aşık olmuştur birbirine fakat Ali de  Ayten’in kızı Ayşe’ye vurulur ilk görüşte... Kız isteme töreni huzur içinde olacak derken başlarına kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir bela gelir...



Mahalle berberi Kemal Bey’in aradığı aşkı Ayten Hanım’da bulmasıyla başlayan hikaye Kemal Bey’in oğlu Ali’nin, Ayten Hanım’ın kızı Ayşe’ye aşık olması ve ailenin diğer üyelerinin hikayeye dahil olmasıyla devam eder.



Aşıkların hemen kavuşması kolay olmayacaktır. Önlerinde engeller vardır ve her engel izleyiciyi daha çok aşka bağlar, daha çok eğlenceye sürükler .



Ali Ayşe’yi Seviyor’un yapımcılığını NTC Medya, Mehmet Yiğit Alp; yönetmenliğini ise Bora Onur üstleniyor.



KÜNYE:



Yapımcı: NTC Medya, Mehmet Yiğit Alp



Yönetmen: Bora Onur



Senaryo : Şahin Altuğ, Gülhan Tekin ve AliAydın



Genel Koordinatör : Nazlı heptürk 



Oyuncular:



Hakan Yılmaz - Ali



Salih Kalyon – Berber Kemal



Nur Erkul - Ayşe



Sennur Nogaylar – Ayten



Erdem Baş, Gülhan Tekin, Gökçe Özyol, Suat Sungur, Kerem Kupacı, Bihter Dinçel, Kayhan Yıldızoğlu, Su Kutlu, Feyza Işık, Yavuzhan Doğan, Cengiz Şahin, Birsen Dürülü, Kazım Şimşek, Değer Alp


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin